affınıza sığınarak bişey sorabilir miyim?

sonbaharyaGmurlari

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2012
1.022
340
83
Konya
:KK43:çok özür diliyorum umarım doğru yere açmışımdır konuyu.evlenip ayrılmış bir bayanım.adetle ilgili sıkıntılardan doktora gitmiştim.doktor fitil yazmış eczaneden öğrendim.hiç bilmedim fitil yazdığını.nasıl kullanılır bilmiyorum hiç görmemiştim bile.gerçekten özür dilerim utanarak yazıyorum ama bilen var mı aranızda? korkuyorum biraz kullanmaya.o_O

Canm nasıl kullanacağın yazıyor prospektste buraya yazmadan once neden okumyi denemediniz, hazneye yerleştiriyosun fitil i bu kadar basit korkma bisi olmas nolcak hepimiz kullandik zamannda

fitil kullanımı:
öncelikle ellerimizi yıkıyoruz.
ardından alt kısmımızdaki giysileri çıkartıyoruz. (hepsini)
daha sonra nasıl rahat edecekseniz, ister uzanın ister ayakta durun tek bacağınızı hafifçe yükseğe koyun.
uzandığınızı varsayarak anlatıyorum:
ilacı çıkarın kutusundan.
vajinanıza, yani cinsel ilişki sırasında kullandığınız yere doğru parmağınızın yettiği kadarıyla itekleyin.
acı hissedeceğinizi sanmam kendinizi sıkmayın.
gevşemek için nefes alıp verebilirsiniz.
geçmiş olsun fitili yerleştirdiniz.
işlemi tamamladıktan sonra ellerinizi tekrar yıkamayı unutmayın.
yan etkilere gelince ilaç firmaları oraya her şeyi yazmak zorundalar.
hemen en kötüsünü düşünmeyin vajinal fitil sebebiyle ciddi bir rahatsızlık geçireni ben duymadım.

fitil kullanımı:
öncelikle ellerimizi yıkıyoruz.
ardından alt kısmımızdaki giysileri çıkartıyoruz. (hepsini)
daha sonra nasıl rahat edecekseniz, ister uzanın ister ayakta durun tek bacağınızı hafifçe yükseğe koyun.
uzandığınızı varsayarak anlatıyorum:
ilacı çıkarın kutusundan.
vajinanıza, yani cinsel ilişki sırasında kullandığınız yere doğru parmağınızın yettiği kadarıyla itekleyin.
acı hissedeceğinizi sanmam kendinizi sıkmayın.
gevşemek için nefes alıp verebilirsiniz.
geçmiş olsun fitili yerleştirdiniz.
işlemi tamamladıktan sonra ellerinizi tekrar yıkamayı unutmayın.
yan etkilere gelince ilaç firmaları oraya her şeyi yazmak zorundalar.
hemen en kötüsünü düşünmeyin vajinal fitil sebebiyle ciddi bir rahatsızlık geçireni ben duymadım.
işlemi tamamladıktan sonra ellerinizi yıkayın demişsiniz.peki ayağa kalkıca fitil düşmez mi? teşekkür ediyorum bu arada açıklaman için.

Back