öncelikle affetmeyi düşüyorsanız birkac gün sonra yada birkac ay sonra kafasına kakacaksanız affetmeyin benim bir arkadasım esini affetti sonrada kafasına vurdu durdu adam kactı gitti kadının cenesinden
ya affedin ama susun bu konuyu birdaha acmayın eger sindiremeyip aklıma sürekli gelir ve beni mutsuz eder dersenizde affetmeyin
bence affedilmeyecek bir sorunda yok görüşmemiş,bulusmamıs sizide sevdiğini söylüyor pişman
öncelikle affetmeyi düşüyorsanız birkac gün sonra yada birkac ay sonra kafasına kakacaksanız affetmeyin benim bir arkadasım esini affetti sonrada kafasına vurdu durdu adam kactı gitti kadının cenesinden
ya affedin ama susun bu konuyu birdaha acmayın eger sindiremeyip aklıma sürekli gelir ve beni mutsuz eder dersenizde affetmeyin
bence affedilmeyecek bir sorunda yok görüşmemiş,bulusmamıs sizide sevdiğini söylüyor pişman
Siz onu yakalamasaydınız size bunları anlatacak mıydı ?
Ayrı olduğunuz dönemde hiç barışma ümidiniz yok muydu ondan böyle davranmış olabilir mi ?
İlişkilerde güven çok önemli sizde söylemişsiniz,ama kaybettiğiniz güveni yasaklar koymanız size geri getirebilcek mi ?
Ayağını bağlasan da yapacak adam yine yapar çünkü
Ya tamamen affedin ve hiçbir şey olmamış gibi devam edin,güven meselesini açmayın
Ya da ilişkinizi bitirin
hoş konuşmalar değil ancak üç yolunuz var bana göre
1- ayrılacaksınız,affetmeyeceksiniz(en baştan,yani tam şuanda)
2-hatasını anladığına inanıyorsanız affedeceksiniz ve konuyu bir daha açmayacaksınız
3- şuan yaptığınız gibi msnindeki arkadaşlarını silip, milletle görüşmesini engelleyip, konuyu gündemde tutacaksınız,iki taraf da huzursuz olacak, ilişki maymun olacak. o zaman ayrılacaksınız.
işte bu tarz durumlarda gercekten kadın unutamayıp sürekli saldırı halinde oluyor belki benimde basıma gelse benimde ceneme vurabilirdi bilemiyorum şimdi
sizde unutamayıp sürekli hatırlatırsanız sizden cok soguyabilir bence bu konuyu detaylarını hiç sormadan kapatın cünkü duydukca insan hırs ve sinir yapar diye düşünüyorum bunu hiç konusmadan devam edin
şimdi ben tam olarak olayı anlamadım.. 2 tane sohbeti var birincisi bi kız arkı ile, normal bi şekilde sohbet etmişler, eski sevgilisi de o kız gibi almanya'da bulunduğundan tanıyo musun diye sormuş..
ikincisi erkek arkı ile sohbet etmişler, seninki demiş ki artk evlensek de günaha girmesek.. şimdi senin dert ettiğin 2. konuşma sanırsam.. ama günaha girmekten kastı nedir? burdan evlilk dışı cinsellik yaşadığı sonucuna mı vardın? yani bi aldatma mı var sana göre?
canım evet 2 konuşma var.aslında bakarsan 2 sinin de rahatsız ettiği yerler var.Kız arkadaşıyla konuşurken,eski sevgilisini sorması,ondan bahsetmesi...Erkek arkadaşıyla konuşurken de,sanki evlililk dışı yaşadığı herşey,benimle geçirdiği zaman dahi günah-mış da artık günah işlemek istemediğinden ve birini bulup evlenmekten filan bahsetmiş.Yani hayatında yokmuşum,olsam da umrunda değilmişim gibi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?