- 29 Ocak 2017
- 1.025
- 2.658
birikmişlik var o zaman, ufak tefek şeyler ne kadar göz ardı edilse de çok kötü patlıyor bi yerden sonra en olmadık şeye cinnet geçiriliyor. sigaradan acayip dertlisiniz mesela ki bunu çok çok iyi anlıyorum aynı problem benim de başımda var haftada 10 paket sigara içer kocam ve gerçekten tahammülüm o kadar az ki o kokuya onun yarattığı ağız kokusuna üstüne sinen kokuya falan böyle yani cidden cinnet geçirilebilecek bi mevzu halini almış vaziyette çare bulduk ufak tefek kurtulacağız umarım, bakalım... kendisini de söylene söylene illallah ettirdim nitekimhayir esimi seviyorum ama bu sevginin cok yiprandigini biliyorum. esiniz sizi nasil affetti sorularina cevap olarak soyleyecegim birkac sey var: esim benim aslinda cok iyi niyetli, ona cok deger veren bir insan oldugumu biliyor. en zor zamanlarimizda yanimizda ailemiz dahi yokken hep birbirimiz vardik, hep birbirimizi yureklendirdik. ama son yillarda yiprandik saniyorum. sevginin sekli degismis olabilir ama sevgimin bittigi asla dogru degil. olsa bu kadar beni yipratmazdi bu konu.
arada aşk tazelemek gerekiyor sanırım, cinnetin kavgalarınn ardından bi reset atmak lazım madem sevgi var. onu da nasıl yaparsınız bilemem tabi :/