- 30 Aralık 2009
- 22.581
- 87.572
- 40
Düşünsenize ya adam o an sinirden kontrolunu kaybedip kendini arabada paralayan karısıyla birden dalaşa girse ve kazaya sebebiyet verse ?Araçta, trafiğe çıkmadan, trafikte seyrederken yaptiklarinizi cok yanlis buldum. Ozellikle trafikte oldugunuz zamanlarda tartisma cikarmamaniz tum toplum için iyi olur. Çünkü trafik dogasi geregi tehlike barindirir ve ne kadar tecrubeli olursak olalim dikkat gerektirir.
Zamanla tartışmalarinizin etkisi hafifler ve yenilerini uzerine eklemezseniz hafifledikce içinizden atarsiniz diye düşünüyorum.
Yok yoğun tartışma olduğu sırada park halinde idik, haklısınız trafik konusundaAraçta, trafiğe çıkmadan, trafikte seyrederken yaptiklarinizi cok yanlis buldum. Ozellikle trafikte oldugunuz zamanlarda tartisma cikarmamaniz tum toplum için iyi olur. Çünkü trafik dogasi geregi tehlike barindirir ve ne kadar tecrubeli olursak olalim dikkat gerektirir.
Zamanla tartışmalarinizin etkisi hafifler ve yenilerini uzerine eklemezseniz hafifledikce içinizden atarsiniz diye düşünüyorum.
Park etmiştik arabayı yoğun tartışma esnasında.Düşünsenize ya adam o an sinirden kontrolunu kaybedip kendini arabada paralayan karısıyla birden dalaşa girse ve kazaya sebebiyet verse ?
Başkalarının da canına kastetmek bu.
Park etmeden evveli de tartışmanız devam ediyor kastım o kısım.Park etmiştik arabayı yoğun tartışma esnasında.
Adama "ne bicim insansin" dersen o da "aptal" der. Kadina siddet ne alaka ya adami siz darp etmissiniz.Ne yapmışım da köşeye sıkıştırmışım bıktım sigarandan diyerek mi? Yani o zaman bana aptal karı diyebilir, kafama gözüme bir şeyler fırlatabilir. Burda bana bu yorumları yazanlar gerçekten kadına şiddete hayır diyoruz demesin, kadın hak etmediği sürece kadına şiddete hayır diyoruz desin. Çok konuşursan fiziksel zarar görebilirsin yani?
Beğenmiyorsan aha kapı aha sapı diyeceksin kalacak öyle.Adama "ne bicim insansin" dersen o da "aptal" der. Kadina siddet ne alaka ya adami siz darp etmissiniz.
Istemiyorum, begenmiyorum, tiksiniyorum diye konusup durursaniz karsiligini alirsiniz.
Adam arabayi kenara cekip bir tane patlatsa evet bu siddet olurdu. Sizde konusarak asagilayarak vurarak adama siddet gostermissiniz anlamiyor musunuz? Su forumda kocanin savunuldugu konular elle sayilacak kadar azdir. Genelde adamları yerin dibine sokup cikartiyoruz. Acin bakin konulara. Sonra kendi konunuzu okuyun
Emredersiniz. Siz evliliğinizde de mi hep böylesiniz? Adamın tedavi görmesine şaşırmadım. Siz insanı delirtip sonra da deli diyengillerdensiniz.Burada bana saldıran tüm yorumlara genel bir cevap olarak yazıyorum: BEN KENDİMİ HAKLI GÖRMÜYORUM, AMA YAŞADIĞIM OLAYDAKİ SON NOKTAYI NE YAPARSAM YAPAYIM HAK ETMEDİĞİMİ DÜŞÜNÜYORUM. Şimdi buna göre cevap yazarsanız sevinirim
:))Emredersiniz. Siz evliliğinizde de mi hep böylesiniz? Adamın tedavi görmesine şaşırmadım. Siz insanı delirtip sonra da deli diyengillerdensiniz.
Cok konusmak degil sizin ki. Suana kadar 12 yillik evlilikte asla hakaret etmedik birbirimize , birseyler firlatmadik. Sizin destege ihtiyacjniz var bildiginiz tahrik ediyorsunuz karsidakini belki de siddetle tepki vermesini istiyorsunuz(yadirgamayin bilerek bagirip cagirip kocasi bogazina yapistiginda zevk alanlar okuduk burada)Ne yapmışım da köşeye sıkıştırmışım bıktım sigarandan diyerek mi? Yani o zaman bana aptal karı diyebilir, kafama gözüme bir şeyler fırlatabilir. Burda bana bu yorumları yazanlar gerçekten kadına şiddete hayır diyoruz demesin, kadın hak etmediği sürece kadına şiddete hayır diyoruz desin. Çok konuşursan fiziksel zarar görebilirsin yani?
Hanimefendi hakaret etmedigini dusunuyor ama bariz bir sekilde adami asagiliyor, küçümsüyorİ
Beğenmiyorsan aha kapı aha sapı diyeceksin kalacak öyle.
Gerçekten konuda affedilemeyen ne ben hala anlamadım :)
Saydır saydır, agzına geleni söyle sonra affedemiyorum
İyi de olayın kopuş noktası adam mı ?
Hanımefendi
Sana saldırmıyoruz farkında mısın
kilif bulmuyorum. oglum icin uzuldugumu, hatta hic zaman kaybetmeden bir uzmana basvurdugumuzu soyluyorum. hakliyim da demiyorum. ya o esnada cikip gidebilirdi 5 dakika disari cikip yuruyebilirdi. sinirlendigi birinin hala uzerine gelip elindekini yuzume firlatmasi gerekmezdi.Siz surekli sinir krizi gecirip , ona buna bagirirken o cocuga uzuldum. Otizimli bir cocuk ve sizin daha dikkatli olmaniz gerekirken yok yapim gerigi deyip herseyi tek kelimeyle ortmeye calisiyorsunuz .
Bende yine yazıyorum haksızsınız adamı resmen delirtmişsiniz yine sabırlıymış. Antidepresan kullanacak hale getirdiğinizin farkına ne zaman varırsınız?Burada bana saldıran tüm yorumlara genel bir cevap olarak yazıyorum: BEN KENDİMİ HAKLI GÖRMÜYORUM, AMA YAŞADIĞIM OLAYDAKİ SON NOKTAYI NE YAPARSAM YAPAYIM HAK ETMEDİĞİMİ DÜŞÜNÜYORUM. Şimdi buna göre cevap yazarsanız sevinirim
Kocam bana sen kadın mısın ?Hanimefendi hakaret etmedigini dusunuyor ama bariz bir sekilde adami asagiliyor, küçümsüyor
Aynisini yasayinca affedemiyor. Bizim yorumlarimizi da anlamiyor. Allah adama sabir versin
yok ben onlardan degilim. oyle de olmadigim icin kafamdan atamiyorum zaten bu olayiCok konusmak degil sizin ki. Suana kadar 12 yillik evlilikte asla hakaret etmedik birbirimize , birseyler firlatmadik. Sizin destege ihtiyacjniz var bildiginiz tahrik ediyorsunuz karsidakini belki de siddetle tepki vermesini istiyorsunuz(yadirgamayin bilerek bagirip cagirip kocasi bogazina yapistiginda zevk alanlar okuduk burada)
Sen sussaydın madem ?kilif bulmuyorum. oglum icin uzuldugumu, hatta hic zaman kaybetmeden bir uzmana basvurdugumuzu soyluyorum. hakliyim da demiyorum. ya o esnada cikip gidebilirdi 5 dakika disari cikip yuruyebilirdi. sinirlendigi birinin hala uzerine gelip elindekini yuzume firlatmasi gerekmezdi.
Ne kadar incitici kelimeler degil mi? Insan bir yere kadar sabredebilir.Kocam bana sen kadın mısın ?
Seni begenmiyorum, istemiyorum dırdır kombosuyla beni darlasa aha kapı aha da sapı derim.
Yeter yani.