N nur4913 Üye Kayıtlı Üye 5 Aralık 2023 390 69 18 25 31 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi nur4913 #1 Halsizlik var boğazda acı ara ara atesimde çıkıyor korkuyorum iyice hasta olcam diye evdekiler hasta oldu geçti ama çok yaygın şuan korona gibi hastalık aferin sinüs veya ibocould c kullansam mideme dokunur mu
Halsizlik var boğazda acı ara ara atesimde çıkıyor korkuyorum iyice hasta olcam diye evdekiler hasta oldu geçti ama çok yaygın şuan korona gibi hastalık aferin sinüs veya ibocould c kullansam mideme dokunur mu
G greenseaaa Üye Kayıtlı Üye 18 Aralık 2024 246 50 13 31 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi nur4913 #2 Bende de gastrit var canım Katarin, ibucold içiyordum dokunmuyordu içebilirsin ama aç karna içme bir iki lokma bir sey ye
Bende de gastrit var canım Katarin, ibucold içiyordum dokunmuyordu içebilirsin ama aç karna içme bir iki lokma bir sey ye
N nur4913 Üye Kayıtlı Üye 5 Aralık 2023 390 69 18 25 1 Ocak 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi nur4913 #3 greenseaaa .!.: Bende de gastrit var canım Katarin, ibucold içiyordum dokunmuyordu içebilirsin ama aç karna içme bir iki lokma bir sey ye Genişletmek için tıkla... Yok aç içmem teşekür ederim
greenseaaa .!.: Bende de gastrit var canım Katarin, ibucold içiyordum dokunmuyordu içebilirsin ama aç karna içme bir iki lokma bir sey ye Genişletmek için tıkla... Yok aç içmem teşekür ederim