afada iban yardım nasıl yapılır?

serentyy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2021
1.480
2.475
63
bir türlü beceremedim bir yardım edecem elime yüzüme bulaştırdım ibanı yazıyorum ad soyad istiyor oraya ne yazacam swift falan verilmiş o ne demek anlamadım nasıl yapacağımı biri ban anlatabilirmi

Not :"EFT ile yardım yapılırken Alıcı Adı kısmına T.C. İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı yazılması gerekmektedir."

Not :"EFT ile yardım yapılırken Alıcı Adı kısmına T.C. İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı yazılması gerekmektedir."
tamamdır çok teşekkürler yardımı yaptım ücret kesildi

Ahbap a da yapabilirsiniz. Ben oraya yaptım 500tl bi mont ya eder ya etmez umarım birisinin ufak bir yarasını sarar

Kendi bankanızın ibanını seçmemiş miydiniz? Şu bankaların işlem parası kesmelerinden bıktım. Bankamı değiştireceğim bu yüzden.
benim bankam yoktu aslında ziraati seçtim ücret kesildi derken yaptığım bağış kesildi anlamında dedim durmadan iade ediliyordu 4 tl ücret kesti tabi

Ahbap deprem yardım kartlarına Trendyol'dan ulaşabilirsiniz. maalesef AFAD uzun soluklu bir süreçte itibarını yitirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…