- 8 Nisan 2023
- 217
- 35
- 13
- 23
- Konu Sahibi Elif_kayaa
-
Artimed yalancı pozitif veriyor maalesef ona güvenmeKızlar merhaba adetıme 5 gun var bı kac belırtıden dolayı test yaptm ar+ımed erken gebelik testı ılk 5 dkkada hemen cıktı 2. Cızgı sonra emın olmak ıcın eczaneye gıttım kapalıdı baska eczaneden pedıctor aldm ama ondada bısı cıkmadı sızce hangı test dogru yarın tekrar yapıcam ama yarına kadarda kafam dagılsın dıye burda konu acmak ıstedım
Yarın sabah ilk idrarla tekrarlayın inşallah vardır gönlünüzce olurKızlar merhaba adetıme 5 gun var bı kac belırtıden dolayı test yaptm ar+ımed erken gebelik testı ılk 5 dkkada hemen cıktı 2. Cızgı sonra emın olmak ıcın eczaneye gıttım kapalıdı baska eczaneden pedıctor aldm ama ondada bısı cıkmadı sızce hangı test dogru yarın tekrar yapıcam ama yarına kadarda kafam dagılsın dıye burda konu acmak ıstedım
Ama ılk dkkada cıkması yanlıs degıl benceArtimed yalancı pozitif veriyor maalesef ona güvenme
Amın ınsallah varsa 2. Cocugum olucak aralık da kımyasal gebelık gecırdım yoksada hayırlısı rabbım ıstıyenlere nasıp etsın dıyelımYarın sabah ilk idrarla tekrarlayın inşallah vardır gönlünüzce olur
Hayırlı olsun tatlım var sag saglım kucagına al ınsallahKızlar az önce test yaptım size hamile miyim? Böyle cıktı
Kızlar az önce test yaptım size hamile miyim? Böyle cıktı
Amin inşallah canımHayırlı olsun tatlım var sag saglım kucagına al ınsallah
Rabbim ilk önce snaa sonrada tüm anne olmak isteyen herkeze nasip etsin inşallahHayırlı olsun canım banada dua eder misin çocuğum olmuyor
İnşallah doğru çıkar ama artimed ilk dakikadada çıksa yanlış olabiliyor benim çok başıma geldi bende dün yaptım çok net ama güvenim yokAma ılk dkkada cıkması yanlıs degıl bence
Kızlar merhaba adetıme 5 gun var bı kac belırtıden dolayı test yaptm ar+ımed erken gebelik testı ılk 5 dkkada hemen cıktı 2. Cızgı sonra emın olmak ıcın eczaneye gıttım kapalıdı baska eczaneden pedıctor aldm ama ondada bısı cıkmadı sızce hangı test dogru yarın tekrar yapıcam ama yarına kadarda kafam dagılsın dıye burda konu acmak ıstedım
Kan sonucu gene negatifİnşallah doğru çıkar ama artimed ilk dakikadada çıksa yanlış olabiliyor benim çok başıma geldi bende dün yaptım çok net ama güvenim yok
Kızlar merhaba adetıme 5 gun var bı kac belırtıden dolayı test yaptm ar+ımed erken gebelik testı ılk 5 dkkada hemen cıktı 2. Cızgı sonra emın olmak ıcın eczaneye gıttım kapalıdı baska eczaneden pedıctor aldm ama ondada bısı cıkmadı sızce hangı test dogru yarın tekrar yapıcam ama yarına kadarda kafam dagılsın dıye burda konu acmak ıstedım
Bakalım yaa hayırlısı olsun ne dıyeyım bırazdan tekrardan yapacağım adet gunumu beklemek istemıyorum onceden 2 kımyasal gebelıgım oldu doktor tekrar hamıle olursam dırek gelmemı soylemıstı ılac başlanabılır demıstı bakalım cok sukur allaha 1 oglum var nasıp ınsallah vardırda ogluma kardes olurArtımed bende sürekli çizgi çıkardı
Kızlar test yaptım ama cıkmadı demekkı yanlıs pozıtıfmısBakalım yaa hayırlısı olsun ne dıyeyım bırazdan tekrardan yapacağım adet gunumu beklemek istemıyorum onceden 2 kımyasal gebelıgım oldu doktor tekrar hamıle olursam dırek gelmemı soylemıstı ılac başlanabılır demıstı bakalım cok sukur allaha 1 oglum var nasıp ınsallah vardırda ogluma kardes olur
Rabbim ilk önce snaa sonrada tüm anne olmak isteyen herkeze nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?