• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aetımed erken gebelik tesrı ve predıctor erken gebelik testi

Elif_kayaa

Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2023
217
35
13
23
Kızlar merhaba adetıme 5 gun var bı kac belırtıden dolayı test yaptm ar+ımed erken gebelik testı ılk 5 dkkada hemen cıktı 2. Cızgı sonra emın olmak ıcın eczaneye gıttım kapalıdı baska eczaneden pedıctor aldm ama ondada bısı cıkmadı sızce hangı test dogru yarın tekrar yapıcam ama yarına kadarda kafam dagılsın dıye burda konu acmak ıstedım

Kızlar merhaba adetıme 5 gun var bı kac belırtıden dolayı test yaptm ar+ımed erken gebelik testı ılk 5 dkkada hemen cıktı 2. Cızgı sonra emın olmak ıcın eczaneye gıttım kapalıdı baska eczaneden pedıctor aldm ama ondada bısı cıkmadı sızce hangı test dogru yarın tekrar yapıcam ama yarına kadarda kafam dagılsın dıye burda konu acmak ıstedım
Artimed yalancı pozitif veriyor maalesef ona güvenme

Yarın sabah ilk idrarla tekrarlayın inşallah vardır gönlünüzce olur

Kızlar az önce test yaptım size hamile miyim? Böyle cıktı

Eklentiler

• 1690911202708.jpg
    1690911202708.jpg
    157,7 KB · Görüntüleme: 559

Eklentiler

• Screenshot_2023-08-01-20-43-57-112_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2023-08-01-20-43-57-112_com.android.chrome.jpg
    44,8 KB · Görüntüleme: 275
Artımed bende sürekli çizgi çıkardı

Artımed bende sürekli çizgi çıkardı
Bakalım yaa hayırlısı olsun ne dıyeyım bırazdan tekrardan yapacağım adet gunumu beklemek istemıyorum onceden 2 kımyasal gebelıgım oldu doktor tekrar hamıle olursam dırek gelmemı soylemıstı ılac başlanabılır demıstı bakalım cok sukur allaha 1 oglum var nasıp ınsallah vardırda ogluma kardes olur

Bakalım yaa hayırlısı olsun ne dıyeyım bırazdan tekrardan yapacağım adet gunumu beklemek istemıyorum onceden 2 kımyasal gebelıgım oldu doktor tekrar hamıle olursam dırek gelmemı soylemıstı ılac başlanabılır demıstı bakalım cok sukur allaha 1 oglum var nasıp ınsallah vardırda ogluma kardes olur
Kızlar test yaptım ama cıkmadı demekkı yanlıs pozıtıfmıs

Kızlar iyi aksamlar yukarlarda yazmıstım sıze bugun adetm 2 gun gevıyor asırı sırt agrısı vardı ve soylemeyı ayıp ishal oldum bugun esımde bı test yapalım dedım test yaptım 2. Cızgı sılık cıktı kı benm yumurtlamamın ustunden bugun 12 gunum varsa bıle silik cıkması cok normal gecen hamılelıgımdede ılıskı ustunden 11 gun gectıgınde test yapmıstım oyle ogrenmıstım tabı suan en ner sonucu bana kan testı verır sabaha kadar hasta olmazsam sabah kan verecegım

Eklentiler

• BD56D1BB-D02C-422A-BD26-BB970ED112D3.png
    BD56D1BB-D02C-422A-BD26-BB970ED112D3.png
    588,1 KB · Görüntüleme: 251
  • 2F44DED0-5125-4CFA-BA94-1FDA525A5367.jpeg
    2F44DED0-5125-4CFA-BA94-1FDA525A5367.jpeg
    37,9 KB · Görüntüleme: 307
Back