canım banada yol gosterırsen cok sevınırım, benim boyum 1.63 kılom 59( 57 falandım bır kac ay once) benım belım ınce tabı kılo alınca kalınlastı bıraz ama asıl sorun basenler kalcanın masallahı var olctum 106 kalca cevrem:)) selulıtlerımde var bır bucuk hafta once pılatese basladım gude ıkı kez yapıyordum, pılatese basladıktan bır ka gun sonra walk at home u kesfettım buradan 3 ve 5 mıl olanını ındırdım, bu gune kadar pılatesten once 3 mıl yaptım gunde ıkı kez bunu ardından pılates ve en son yesıl cay. tabı yedıklerıme dıkkat edemedım, bı kac gundur pılates yapamıyorum, ama bugun sabah 5 aksam 5 mıl yaptım, yarında yapcam aynı sekılde yarın pılates topu ve lastıgı alıp p.tesı tekrar baslıcam pılatese, o zamana kadar sabah 5 aksam 5 walk at home yapcam,sızce ıse yarar mı bunlar kalcalarımın sıkılasıp ıncelmesı ıcın , yedıklerımede dıkkat edebılsem suepr olcak ama basaramadım bır turlu, abur cubur yemıyorum ama dondurma yıyorum onu engellemem lazım galıba, ekmekte kepeklı ekmek bır ıkı dılım yıyorum