teşekkür ederim tüm yazdıkların için , desteğin için de...merhabalar günlügüm seni ihmal ettim haklısın ama hafta sonu yokdum annem babam hacdan geldi memlekete gitmiştim ...
rabbım bizede nasip etsin inşallah ...
lilşim canım benim tespitelerin çok dogru sende kendine göre monti yap . yaşınız geregi böylede kilo verebilirsin bunu iyi degerlendir..
montiye dönmene sevindim tatlışım .. yapabildigin kadar yap kaçamaklarınıda yaşın telefi eder. ama kaçamak yapayım derkende abartma emi.
lilşim saglık problemleri yaşamışsın canım ve atlatmışşın çok şükür ..rabbım bir daha göstermesin geçmiş olsun .
PAZAR MÖNÜM ....
10 30.
2 hurma ...
11.00
3 dl ekmek . peynir .
menemen . 1 zeytin .
yeşilik. acıka . salatalık .
14.00
1 kase aşure .( komşularım sagolsun şekersiz ayırıp getiyorlar.)
18 .00
et kavurma .
bol salata .
2kş yogurt ...
21 30.
10 .15 badem .
yr br.süt .
2 br karışık çay .
2.5 lt su .
spor yok .
[/B]
selamlar menun guzel, et kavurma da yasizdir diye tahmin ediyorum. Kahvaltida acika benim ekmek miktari acisindan olcuyu kacirmama sebep olurdu sen ayarinda tutmussun super.
Ilk mesajini okudum diyet konusunda oldukca bilgilisin galiba :) gunlugume de beklerim benim yolum cok uzun ama hedefim su an senin bulundugun aralik ve hayat boyu saglikli beslenme bir nevi diyeti benimseyebilmek. Daha yeni basladim ama iyi gidiyorum bakalim. Kendimden bahseetim boyna kusuruma bakma olur mu :)
selamlar.
bugün perşembe tartıldım ama aynıyım . 63 .
dünki aşureden fazla çıktım sanırım çünki verdigimi hisediyordum .
bugün biraz pro takılıcam yarına tartı güldürsün inşallah ...
Tartı inşallah güldürsün canım.
Ben tartılmamaya çalışıyorum artık. Sürekli inerken iyi de bir ileri bir geri olunca moral bozabiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?