adyaliden seçmeler...

çok teşekkür ederim...bu aralar kızım 1. sınıfta olduğundan dolayı yoğunum inşallah vakit bulunca mini bir defile daha yaparım.. :)

ellerine saglik marifetli hatun
dikisi cok seviyorum ama kalip cikartmakta ve bicmekte zorlaniyorum

ellerine saglik marifetli hatun
dikisi cok seviyorum ama kalip cikartmakta ve bicmekte zorlaniyorum

teşekkürler... zamanla biçmek ve kalıpta pratik hale geliyor insan.. biraz da cesaretli olmak lazım en kötü ihtimal kumaşı ziyan etmek olur, canımız sağolsun...opuyorumnanaktan

ellerine saglik hepsi cok güzel olmus. ben kapali bir bayanim uzun, kapali ve tek parca elbise giyiniyorum aslinda elbiselerimin neredeyse hepsini kendim dikiyorum, ama aklima artik söyle farkli modeller gelmiyor. eger aklinda söyle güzel modeller varsa bi anlatsan.!!! haaa bide mini defileni bekliyoruz dört gözle

fazla pc başına geçemediğimden yeni fark ettim. öncelikle teşekkürler, bu aralar farklı hobilerle uğraşıyorum dikişe pek zaman ayıramıyorum ancak benim size tavsiyem bol bol mağaza gezin ondan o fikir bundan bu fikir derken ortaya değişik modeller çıkıyor bence.. yaz gelsin yine bir defile yaparım belki, tabi bende sizden bir defile bekliyorum merak ettim eserlerinizi eminim siz çok daha profesyonelsinizdir.. sevgiler..

hepsi gerçekten çok hoş ellerine sağlık...benimde dikilecek kumaşım dolu yaa offf bi geçsem başına..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…