adyaliden seçmeler...

:nazar:,asallah canim benim hepsi birbirinden güzeller
ellerine emegine yüregine saglik
güle güle iyi günlerde giy insallah:nazar:

ne güzel hepsi harika hele kemeri kot olan eteğe bayıldım.bende çok isterdim dikiş bilmek ama nerde bende o beceri.söküğümü zor dikiyorum:roflol:

yelizcim benim kırmızı bolero sana olmaz göğüste fark atıyorsun canım bana:dilcikar: valla olsa tükkan senin...opuyorumnanaktan

yelizcim benim kırmızı bolero sana olmaz göğüste fark atıyorsun canım bana:dilcikar: valla olsa tükkan senin...opuyorumnanaktan

hiiii ne var be göğüslerimde küçücük onlar bir kere...kaydirigubbakcemile3 zaten şaka canım güle güle giy öpüyorum a.s.

Çok güzel olmuşlar, topuklara kadar olan elbisenize bayıldım..Elleriniz dert görmesin.

çok güzel hepside ne güzel kendin dikip giyiyorsun harika bişey..
dikiş ögrenmek için kursa gittinmi mutlaka gidilmiştir.

ellerinize saglik..a.s.ne kadar becerikli hanimlarimiz var..darisi basima..fotograf mak.cektiyseniz resimleri sure ayar tusu var.kendiniz cekebiirsiniz bizde pantolonlarinizi gormus oluruz bir dahakine..

masallah canim cok guzel dikmisin hepsi birbirinden guzel
ellerine saglik gule gule giy artik:))

arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim... kurs olayına gelince 1 yıl dikiş 1 yılda moda tasarımı kurslarına gittim..

ellerinize saglik..a.s.ne kadar becerikli hanimlarimiz var..darisi basima..fotograf mak.cektiyseniz resimleri sure ayar tusu var.kendiniz cekebiirsiniz bizde pantolonlarinizi gormus oluruz bir dahakine..

o an hiç aklıma gelmemişti süre tuşu hatırlatman için sağol.. bir ara çeker diğerlerini de eklerim...

o kahveli beyazlı cici elbise:jeyyar:
ne cici elbisegamyoncuiremsu
öyle işte:asigim:
ellerine sağlık adyalı..:1hug:

ay birden aşka geldim, dikiş aşkım depreştii
ne güzel şeyler dikmişsin ellerine sağlık canım
iyi günlerde kullanasın :)

eline emeğine sağlık çok güzel olmuşlar.inşallah diğerlerini de çekip gönderirsin de bakarız.

X