adyaliden seçmeler...

adyali

sil baştan
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2008
271
2
51
bunlarda benim çok komik rakamlara mal edip diktiğim cicilerimin bazıları....

MG]

MG]

eşim usanmadan çektirmek için fotografları, telaşlı davrandım. biraz düzensizlikler oldu artık idare edin zaten etek ve pantolonlarımın çekmedi sabrı taştı...Çok üzgünüm çoook

Son düzenleme:
hiiiiiiiiiiiiiiii çabuk o kırmızı boleroyu çıkart benim o benim zemuszemus sana resimleri koy dediysek bütün dolabı boşaltta beni çatlat mı dedik.rtadan ikiye çatlayan yeliz smileyi: ..
ama hepsi çok güzel olmuş a.s.

canımcım canın sağolsun tümkırmızı bolerolar sana feda olsun.... bu arada daha koyamadıklarımda var eşimin sabrı taştıda... zaten yamuk yumuk giymişim telaştan... güzel sözlerin için teşekkürler....opuyorumnanaktan

cok güzel olmuslar. yapım asamalarını da anlatsaydın basıtce daha ıyı olurdu.:kedi:

çok başarılı çalışmalar olmuş bunların modellerini kalıplardan mı çıkardın? yani patron mu kllandın

evet bende diğer arkadaşlara katılıyorum en azından bir modeli nasıl diktiğini anlatırsan bizim içina faydalı olur

bende burda dergisi patron kalıplarından yararlanıp bişiler dikmeye çalışıyorum ama yeni başladığımdan zor oluyor biraz dik-sök dik-sök iyi olmuyooooo lmaz:

öncelikle teşekkürler ben genelde burda kalıplarını baz kullanıp üstünde uygulamalar yapıyorum... ölçüleride kendi bedenime göre küçültüyorum sök dik benide sıkıyor çünkü...
yeşil çiçekli tuniği perşomel kağıdına atletimi enine ikiye katlayıp çizdim ve askısını genişlettim, önünü düzleştirdim etek kısmınıda genişleterek ölçüme göre uzattım ve sadece yanlardan ve omuzdan dikip askılarına kumaşından ip bağladım ( biraz açıktı önü onu topladı) kenarlarını hiç çevirmedim çünkü penye atmıyor.. penye dikimi çok kolay oluyor ben küçükken oyuncak bebeklerime kafadan dikerdim kendimede perşomeller sayesinde yada herhangi bir gazete kağıdıda olur deneyerek o şekillerde dikiyorum.. biraz uydurmasyon çıkıyor bişeyler..
ama diğer kumaşlar kalıplarla uygulamalı ince çalışma istiyor..

oooo bunlar ne böyle yaaaa hepsi çok güzel becerikli hanım seni
en sondakini çooooook beğendim ben ama yaaa :umursamaz:
canım emeğine sağlık opuyorumnanaktan

kırmızı boleronun kalıbını istiyorum acil tarafından :)))

canım kırmızı boleroyu ana beden kalıplarından uygulamayla yapmıştım eğer kalıplarımın içinde bulursam eklerim... gerçi nasıl eklerim onuda bilmiyorum ama bakalım bir çare buluruz...opuyorumnanaktan

kırmızı boleronun taslağını çizdim yanlız bu şekli ana beden kalıbında kendi ölçülerinize göre şekillendirip çizerek uygulamanız gerekiyor benim kalıbım 36 taslak gelişi güzel çizimdir ölçü yok umarım yardımcı olabilmişimdir...

canım çizimi ekledim ama nedendir bilmem görünmüyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…