- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
- Konu Sahibi incitanemtuana
nice mutlu ,huzurlu, sağlıklı yıllara inşallah
bi yastıkta kocayın inşallah
![45.YIL+D%C3%96N%C3%9CM%C3%9C+2.jpg](http://2.bp.blogspot.com/_LQIgTd1O6ms/SRivWeIiGZI/AAAAAAAAAfs/cSnAILrLxXY/s400/45.YIL+D%C3%96N%C3%9CM%C3%9C+2.jpg)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nice mutlu ,huzurlu, sağlıklı yıllara inşallah
![]()
Amin canım benim,bu güzel dileklerin aynısı benden sana ve sizlerea.s.Evlilik yıldönümünüzü kutlarım,bir yastıkta nice yıllar mutlu huzurlu yaşamanızı dilerim..![]()
Teşekkür ederim canım benim Şenizevlilik yıldönümünüz kutlu olsun nice senelere
Canım benim çok tşk ederim bu dileklerinizden ötürüa.s.
Nazlıcım canım dostum çok tşk ederim.Her daim varlığın benimle,her zaman benimlesin canım benim.Canımın İçi Meleğim Allahım bir ömür o güzel yüzünü güldürsün :1hug:
Eşinle her daim muhteşem bir aşkla sarılın birbirinize :asigim:
Koca bir ömür mutluluklar dilerim CanDostum ..
Allahım hiç hiç ayırmasın sizi a.s. a.s. a.s. a.s.
Ay canım benim Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun Rabbim daha nice uzun yılları kutlamak dileklerimle.a.s.SeVGiLi AdIVaR,
Evlilik yıl dönmünüzü kutlarım,sağlıkla huzurla bebişlerle nice yıllara.
BuGün de benim evliliğimin 1.yıl dönümü burdan yazmak istedim.
Rabbim hrkese gönlüne göre versin.
sevgiler..
Özüm ablam,çok tşk ederim,inşallah yıllar yıllar geçeicek ve biz burada yine bu mutluluklarımızı paylaşıyor olacağız inşallah:1hug:adıvarım nice 12 - 24 - 48 - 90 yıl haberlerinide duyarız inşallah :Saruboceq:
hoş ben duymayacak kadar yaşlı olacağım -tatlicadiarzu-
canım tüm ailenle sağlık huzur ve mutlulukla dolu nice yıllar diliyorum kocaman öpüyorumŞenizŞeniz
incim yine mutluluk dağıtıyosun incim takipi iyi yapar
teşekkürler canım sayende öğreniyorum bende ŞenizŞeniz
adoşum bitanem nice sağlıklı mutlu huzurlu yıllara evlatlarınızla beraber inşallah canım kocaman öpüyıorum ve kutluyorum seni....
adıvarım nice 12 - 24 - 48 - 90 yıl haberlerinide duyarız inşallah :Saruboceq:
hoş ben duymayacak kadar yaşlı olacağım -tatlicadiarzu-
canım tüm ailenle sağlık huzur ve mutlulukla dolu nice yıllar diliyorum kocaman öpüyorumŞenizŞeniz
incim yine mutluluk dağıtıyosun incim takipi iyi yapar
teşekkürler canım sayende öğreniyorum bende ŞenizŞeniz