Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
canım iyi akşamlar bu takvimden bende ındırdım ama benımkı ing - türkçe yapmak ıstıyorum olabılırmı senınkı nasıl fazla anlamadım da teşekkürler şimdiden
canım iyi akşamlar bu takvimden bende ındırdım ama benımkı ing - türkçe yapmak ıstıyorum olabılırmı senınkı nasıl fazla anlamadım da teşekkürler şimdiden
programdan "File" menüsüne tıkla ordan "Configure" tıkla açılan pencerede "General Setting" bölümü gelir hemen yan tarafda "Lagune" kısmında bulunan kayar çubukdan "Türkçe" seç "ok" de budakadar kolay gelsin
programın linkler kırılmış eger konu sahibi yenilemeyecekse ben upload edebilirm programı elimde var
linki neden sildiniz yaaa bende indirmek istiyordum ama... konu sahıbı ebse arkadasım özelden msj yazacaktım ama kapatmıssınız sanırım.. buraya lınk veremıyorsanız özelden bana linki atarmısınız lütfen..
slm kizlar merhaba ben bu takvimi indirdim ama bir turlu kullanamiyorum takvim sadece aylari gosteriyor icinde gunlerin oldugu kucuk kareler yokdefalarca sildim indirsim ama birturlu ayarlayaadim kizlar yardimci olursaniz cok sevinirim gosrusmek uzere cevaplarsaniz cok sevinrim hoscakalin......