• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

advanced woman calendar ( Regl Takvimi ) Harikaaa

EbSe

SOR, SOR Kİ ÖĞRENESİN :))
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2008
343
4
316
Almanya
21152ssoftorbitsadvancegx3.jpg

Gelişmiş Kadın Takvim ve adet döngüsü izler kesin ve kullanıcı dostu kişisel yumurtlama hesap makinasıdır. Bu gün güvenli cinsel ilişki için, hesaplar ve size ulaşmak için veya gebelik, hatta bir bebeğin cinsiyet tahmin uzak durmanıza yardımcı olur.

Gelişmiş Kadın Takvim doğal doğum kontrol yöntemi kullanmak için yardımcı olur. Bu, bereketli gün (bu gebeliğin artış şansı ile) gösterir, bu yumurtlama dönemi ve hatta erkek veya kız conceiving en yüksek olasılık vurgulayarak bebek cinsiyet tahmini sağlar. Sonuçlar bir renk olarak sunulmaktadır-ovülasyon takvimde verimli ve sigara verimli dönemlere gösteren kodlu.

Temel Özellikler
- Hamilelik ve yumurtlama takvimi
- Hassas ve kolay kullanım
Tüm birikmiş verileri hesaplama ile - En iyi kalite prognozu
- Bebek cinsiyet tahmini
Birçok kullanıcı profilleri için - Şifre koruması
Günlük güncellemeleri - Notlar aracı
- Hatırlatmalar ve alarmlar
- Masaüstü duvar kağıdı olarak yumurtlama takvim gösterir
- Öncesi Sendromu izleme
- Rektal sıcaklık analizi
- Baskı desteği

Ister yumurtlama takvim kullanarak hamile olunur?
Bu gebe için en iyi gün belirlemek için bir gerçektir, en yumurtlama sırasında bereketli, bunu eğer süre bir deneyim ovülasyon hesaplayabilmesi için, mümkün değildir. Gelişmiş Kadın Takvim bu kavram ve olasılık için yumurtlama zamanı ve yumurta ve sperm ömrü gibi diğer faktörlere bağlı olarak hesaplayan bir yumurtlama takvimi.

Hamilelik yumurtlama takvim kullanmaktan kaçınmak ister misiniz?
ıstenmeyen gebelik önlemek için doğal yolu korunmasız ilişki sizin bereketli günlerinde sakınmak içindir. En verimli zaman ovülasyon bir gün. Gelişmiş Kadın Takvim Bu bereketli gün belirlemekte, hesabınıza adet döngüsü olası varyasyonları çekerken, böylece bir istenmeyen gebelik önlemek için yardımcı olan yumurtlama takvim kullanır.

Ister bebeğinizin cinsiyeti yumurtlama takvim kullanarak seçmek için?
Gelişmiş Kadın Takvim anlayışına için mükemmel zaman hesaplamak için, yardımcı olur ve bir erkek veya kız çocuk için şansınızı arttırır.

NOT: Proğram ingilizce kurulur fakat kurduktan sonra ayarlar kısmından Türkçe yapabilirsiniz... harika bir takvim biz bayanlar için :) Şiddetle tavsiye ederim...

ıNDıRME ADRESı

Son düzenleme:
Tabikii yok... ben kendi bilgisayarımada indirdim...

Çok kullanışlı bir takvim özellikle biz bayanlar için :)

Sakin indirmeyin proqram virüs dolu benim PC virüsle doldu indirdigime pişman oldum

arkadaşım bunun neresi viruslü.. bilgisayarı virüs dolmuş...:))) (hiç gülecegim yoktu)

kendi bilgisayarımada indirdim... insanları yanlış bilgilendirme..:oklava:

bende indirdim umarım güzeldir saol canım..

bilgisayarın virüs dolmadı değilmi :))))))

şaka bir yana tşk ederim filiz onayın için ..a.s.

kızlar takvimde renklendirmeyi yapamıyorum..acil yardım edin lütfen

evet prg. çok kullanışlı. benim bi arkadaşım bu programla bir erkek bebek sahibi oldu. işe yarıyor. ama programı full yapmak için program dosyasına crack dosyası eklemek lazım o zaman full hale gelir cinsiyet linki aktif olur.

Back