Adriana Lima'yı hala tek gecıyor musunuz ?

ya bu kadını ben beğenmiyorum yani bana çooook yapay geliyor nedense heryeri yapma bebek gibi ilk zamanlardaki haline bakın birde şimdi çok fark var çok ben beğenmi,yorum aksine gıcık oluyorum:53:

Adriana hala çok güzel ve fit.. Öyle olmasa idi Victoria Secret's da hala yer alıyor olamazdı. Bunu geçinizzzz...

Ayrıca onu beğenmeyenler varmış ya, eğer onlar Adriana olsalar idi inanın havalarından geçilmezdi. He şunu deseler hak verebilirdim belki: hoş kadın ama daha güzelleri de var, ya da hoş kadın ama tek geçerim diyemem .. Bunları demek bir yana bi de çirkin buluyorlarmış.. Acaba aynaya bakınca ne görüyorsunuz hahaha.. Bi yürüyün gidin işinize yaa haydeeeee :9: Sİzleri adriananın öpücüğünü göndererek selamlıyorum :

Eki Görüntüle 422870

Gözleri yeter yemin ederim...

Son düzenleme:
Adriana hala çok güzel ve fit.. Öyle olmasa idi Victoria Secret's da hala yer alıyor olamazdı. Bunu geçinizzzz...

Ayrıca onu beğenmeyenler varmış ya, eğer onlar Adriana olsalar idi inanın havalarından geçilmezdi. He şunu deseler hak verebilirdim belki: hoş kadın ama daha güzelleri de var, ya da hoş kadın ama tek geçerim diyemem .. Bunları demek bir yana bi de çirkin buluyorlarmış.. Acaba aynaya bakınca ne görüyorsunuz hahaha.. Bi yürüyün gidin işinize yaa haydeeeee :9: Sİzleri adriananın öpücüğünü göndererek selamlıyorum :

Eki Görüntüle 422870

:27::27: aaa ne kadar saygılı ve güzel bir üslup bu böyle (!)

düşüncelere ve zevklere saygı

adrianayı çok beğeniyorm ama beğenmeyenlere laf söyleme gibi bir hakkı size kimse vermiyor

nokta...

Eki Görüntüle 422870

Cins misin sen ? sen aynaya bakınca ne goruyorsun begenmıyorum zorun mu var ? o üslubuna dıkkat et yoksa toplum ıcıne gırme.İtici oluyorsun. Sen yürü git işine daha farklı seyler soylerdımde senın gıbı bı cahille tartısarak sevıyemı dusuremem hadı yallah sımdı.

Adriana Limanın inanılmaz birr güzelliği var o kadar güzel bir kadın ki... Ama bence Victoria Secret'ın en güzeli o değil bence en güzeli Candice Swanepoel. Candice'in beli Adriana dan daha ince, Candice'i daha güzel buluyorum bence dünyanın en güzel kızlarından ilk 3 e girer ama Adriana da acayip güzel ve belinin kalınlaşması da poposunun kalkık olmaması da onun o muhteşem güzellğini bozmuyor sonuçta Türk kızlarından hemen hemen hiçbiri Adriana Lima nın o hamilelikten kalınlaşmış vücuduna bile sahip değil. (Tabi Türk mankenleri hariç ama Türk mankenlerinden hiçbiri Adriana Lİma kadar güzel değil mesela Asuman Krause, Tülin Şahin, Tuba Ünsal hiçbiri güzel değil hepsinin suratları at gibi boyları uzun diye kendilerini dünya güzeli zannedenler onlar.)

Malibu'da victorıa secret cekımlerinde paparazzilerin görüntülediği resimler.Çocuk dogurduktan sonraki halleri de olsa hayal kırıklıgına ugradım cunku victorıa secretta yenı anne olanların vucutlarını da goruyoruz bır degısıklık yok.Bir kere bu kadının belınden cok kalcası benı hayal kırıklıgına ugrattı hoş bir kalcası vardı yani burda çok kötü görünüyor kalkık değil bel kalın.Göğüsler estetık olmasa bır ozellıgı kalmamıs vucudunun sadece yüzü hoş görünüyor.Sanırım formundan düştüğünün en belırgın kanıtı.:44:
Eki Görüntüle 295990

Çok şeker ya :16: sabah uyandığımızda adriana kadar sexi ve şirin görünsek daha ne isteriz :12: hele bi de anne olunca :23:

Adriananın hiçbir zaman kusursuz bir fiziği olmadı. Göğüsleri estetikli ve beli de kalındı. Ama gözleri, yürüyüşü podyumdaki etkisi tartışılmaz. O yüzden baş melek oldu. Bana kalırsa VS deki her şeyiyle güzel tek kadın Miranda Kerr. O da doğum yaptı ama diğerleri gibi vücudu bozulmadı. Bozulmayanın bozulmuyor kardeşim. Üstelik bel kıvrımı olmadan isterseniz dünyanın en güzel yüzüne sahip olun yine estetik görünmüyorsunuz. Bu da bir gerçek. Yoksa Adriananın yüzü fotojenikliği çok çok güzel. Ama tek geçilmez maalesef ki. VS içinde en iyisi Miranda Kerr. Candice de iyidir ama Miranda başkadır.

252526_496604413686011_2070039982_n.jpg

sanırım hiç estetiği yok dudaklarda dolgu var gibi geliyor bana ama tüm victoia secret hatunlarında var azcıkk doğal durmuyor .neyse gözleri ve dudakları yeter kadının yüzü süper vücutta tabi

Ah ah keşke ben de doğum yaptıktan sonra bu hatun gibi görünebilsem,nerdeeeee:31:
Kadın harika yaa dünyanın en güzel kadınlarından biri :52:

Back
X