- Konu Sahibi Ratinin Hisleri
ya bu kadını ben beğenmiyorum yani bana çooook yapay geliyor nedense heryeri yapma bebek gibi ilk zamanlardaki haline bakın birde şimdi çok fark var çok ben beğenmi,yorum aksine gıcık oluyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adriana hala çok güzel ve fit.. Öyle olmasa idi Victoria Secret's da hala yer alıyor olamazdı. Bunu geçinizzzz...
Ayrıca onu beğenmeyenler varmış ya, eğer onlar Adriana olsalar idi inanın havalarından geçilmezdi. He şunu deseler hak verebilirdim belki: hoş kadın ama daha güzelleri de var, ya da hoş kadın ama tek geçerim diyemem .. Bunları demek bir yana bi de çirkin buluyorlarmış.. Acaba aynaya bakınca ne görüyorsunuz hahaha.. Bi yürüyün gidin işinize yaa haydeeeeeSİzleri adriananın öpücüğünü göndererek selamlıyorum :
Eki Görüntüle 422870
Gözleri yeter yemin ederim...
Adriana hala çok güzel ve fit.. Öyle olmasa idi Victoria Secret's da hala yer alıyor olamazdı. Bunu geçinizzzz...
Ayrıca onu beğenmeyenler varmış ya, eğer onlar Adriana olsalar idi inanın havalarından geçilmezdi. He şunu deseler hak verebilirdim belki: hoş kadın ama daha güzelleri de var, ya da hoş kadın ama tek geçerim diyemem .. Bunları demek bir yana bi de çirkin buluyorlarmış.. Acaba aynaya bakınca ne görüyorsunuz hahaha.. Bi yürüyün gidin işinize yaa haydeeeeeSİzleri adriananın öpücüğünü göndererek selamlıyorum :
Eki Görüntüle 422870
Gözleri yeter yemin ederim...
Malibu'da victorıa secret cekımlerinde paparazzilerin görüntülediği resimler.Çocuk dogurduktan sonraki halleri de olsa hayal kırıklıgına ugradım cunku victorıa secretta yenı anne olanların vucutlarını da goruyoruz bır degısıklık yok.Bir kere bu kadının belınden cok kalcası benı hayal kırıklıgına ugrattı hoş bir kalcası vardı yani burda çok kötü görünüyor kalkık değil bel kalın.Göğüsler estetık olmasa bır ozellıgı kalmamıs vucudunun sadece yüzü hoş görünüyor.Sanırım formundan düştüğünün en belırgın kanıtı.:44:
Eki Görüntüle 295990
bır yüz nasıl at gıbı olur yaa =D
Doğumdan sonra hala manken gibi olucak değil tabi,biraz kilolu alıcak.Evet hala tek geçerim ama bu fotolar yeni değil daha önce görmüştüm bir sitede![]()