Adriana Lima'yı hala tek gecıyor musunuz ?

ben beğeniorum kadın bence yaşına göre çok çekici ve güzelll.
ama işi o güzel olmak ve fit kalmak zorunda.... para-spor-kamp-diyet- masaj vs vs...
hepsini sadece o işine focus olmuş durumda.
tabii doğal güzellikte war o ayrı..

Öyle yorumlar varki, valla utandım. Basit, saçma.

Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş. Nokta

Bu laf bana ise benım adrıanaya ulasma amacım ne olabılır ? neden bır kadını eleştırdıgın zaman kıskanç fesat damgası yapıstırılır ki ? sızın nokta demenızle nokta olunmuyor.şu konuyu actım acalı bın pişman ettınız yani.bence önce kendı yorumlarınıza bakın asıl saçmalık orda.

Arkadaşlar,

Sakinlik diyorum,üslup diyorum..

Lütfen..

Arkadaşlar,

Sakinlik diyorum,üslup diyorum..

Lütfen..

sakın olamıyosunuz ki şu yorumlara bastan sona bır bakarmısınız allah askına.normal bır elestırıyı anlarımda yok sen boylesın şöylesın dendınmı bıde haddini aştınmı tutamıyosun kendını.damarına basılıyor resmen ınsanın.

Ne kadar saygıdan yoksun insanlarız boyle ..
Herkez '' herkezin '' beğendiğini onaylamak zorundamı ?
Herkez herseye aynı gözden baksaydı dunyada bukadar cesıtlılık olurmuydu ..

Neden ınsanların olumsuz yorumlarına karşılık hakaret ve kıskanclık damgası vurulup saygısızlık yapılıyor ?
İnsanlar kendılerını bu sekıldemı tatmın edıyorlar artık ..
Beğenen beğenir, beğenmeyen begenmez.. herkezın göz zevki farklıdır..

sakın olamıyosunuz ki şu yorumlara bastan sona bır bakarmısınız allah askına.normal bır elestırıyı anlarımda yok sen boylesın şöylesın dendınmı bıde haddini aştınmı tutamıyosun kendını.damarına basılıyor resmen ınsanın.

O halde sizi kızdıran yorumlara,aynı şekilde cevap vermek yerine,kötü içerik butonunu kullanın..
O buton,bu sebeple var..
Bunu sadece sizin için söylemiyorum..
Böyle yapılması uygundur diyorum..

Son düzenleme:
O halde sizi kızdıran yorumlara,aynı şekilde cevap vermek yerine,kötü içerik butonunu kullanın..
O buton,bu sebeple var..
Bunu sadece sizin için söylemiyorum..
Böyle yapılması uygundur diyorum..

birincisi için yaptım ama farklı olmadı.devam edınce boyle oldum zaten.neyse tesekkurler.

Neden ınsanların olumsuz yorumlarına karşılık hakaret ve kıskanclık damgası vurulup saygısızlık yapılıyor ?

aynen katılıyorum

aynen oyle.bazılarının kafası hala basmamakta ısrar edıyor.nokta koyulmasıyla noktalanmıyor.anca kendılerını kandırırlar.Bu konuyu fıkrımı paylasmak ıcın actım.oyle dusunmeyenler ınsan gıbı yorum yapsınlar cekılsınler acılama yapıncada üslubuna dıkkat edıcekler.yoksa bende uslup bozmasını bilirim.herkes sızın kadar anlayıslı olamıyor malesef.

Ben de begenmiyorum.
Bunu duyduklarinda bir cok insan sasiriyor. Ne var ki bunda? Güzelligi kaliplara sigdiramayiz. Tüm dünya begeniyor diye ben de begenmek zorunda degilim. Herkesin bir güzellik standarti vardir ve Adriana benim standartimin yanindan bile gecmiyor. Buraya tüm dünyanin(!) begendigi Adriana'yi degil de ondan daha güzel olan bir kadinin resmini koysak, begenmeyenler olsa eminim bu kadar tepki görmezler. Tüm dünya begenmiyor ne de olsa... :1:

Hele kimisi var ki güzel bir kadini begenmemem icin ondan daha güzel olmam gerektigini savunuyor. Sanki begenilerimizi bizim aklimiz fikrimiz degil dis görünüsümüz belirliyor. Ben o kadin kadar güzel olmasam da hatta cirkin bir kadin olsam da, benim de begenilerim zevklerim var degil mi ama? Söz konusu kisiden cirkin olup kiskanacagiz ve onu begenmeyecegiz. Arkadaslar her begenmeyen insan bu kadar özgüveni yitik ve kompleksli degildir. Bir insanin zevklerinin begenilerinin olmasi cok cok güzel olmasini gerektirmez. Bu sekilde düsünenlerin aklindan mantigindan süphe ediyorum ben. Bir tek bizde mi var acaba bu birini begenmeyince kiskanc damgasini yapistirmak...

Ayrica bir VS mankeni olarak fizigi kusursuz olmak zorunda. Sonucta isi bu. Yüzü mükemmel olmasa bile fizigi mükemmel olmali ki orada manken olmayi haketsin. Dogum, rahatsizlik vs. bu tip gecici durumlar olabilir ama toparlamak zorunda..

yaa bu kadın zaten aman aman guzel deılkı hep bı kalınlık vardı bunun vucudunda dogumdan oncede...
ayrıca dişleri cok kotu agzının hep kapalı kalması lazım hokka gıbı bır burnuda yok...
o kadar photoshop makyaj şıkır şıkır iç çamaşırına ninemde guzel olur...

Ben de begenmiyorum.
Bunu duyduklarinda bir cok insan sasiriyor. Ne var ki bunda? Güzelligi kaliplara sigdiramayiz. Tüm dünya begeniyor diye ben de begenmek zorunda degilim. Herkesin bir güzellik standarti vardir ve Adriana benim standartimin yanindan bile gecmiyor. Buraya tüm dünyanin(!) begendigi Adriana'yi degil de ondan daha güzel olan bir kadinin resmini koysak, begenmeyenler olsa eminim bu kadar tepki görmezler. Tüm dünya begenmiyor ne de olsa...

Hele kimisi var ki güzel bir kadini begenmemem icin ondan daha güzel olmam gerektigini savunuyor. Sanki begenilerimizi bizim aklimiz fikrimiz degil dis görünüsümüz belirliyor. Ben o kadin kadar güzel olmasam da hatta cirkin bir kadin olsam da, benim de begenilerim zevklerim var degil mi ama? Söz konusu kisiden cirkin olup kiskanacagiz ve onu begenmeyecegiz. Arkadaslar her begenmeyen insan bu kadar özgüveni yitik ve kompleksli degildir. Bir insanin zevklerinin begenilerinin olmasi cok cok güzel olmasini gerektirmez. Bu sekilde düsünenlerin aklindan mantigindan süphe ediyorum ben. Bir tek bizde mi var acaba bu birini begenmeyince kiskanc damgasini yapistirmak...

Ayrica bir VS mankeni olarak fizigi kusursuz olmak zorunda. Sonucta isi bu. Yüzü mükemmel olmasa bile fizigi mükemmel olmali ki orada manken olmayi haketsin. Dogum, rahatsizlik vs. bu tip gecici durumlar olabilir ama toparlamak zorunda..

cok sukur bırı benı anladı.Gereksız bır savunma var yanı bende bunu anlamıyorum.Bırsey soylendın mı neden bu damga vuruluyor kı? vs mankenı olması onun kusursuz oldugu anlamına gelmez.Doutzen kroeste manken ama ne kadar kaba ve kalın bır vucudu var.Benımde demek ıstedıgım sonucta ıc camasırı markası bu ozellıkle goğüs bel tarafın duzgun olması lazım kı gostersın kendını iç çamaşırı ve kım ne derse desın bu kadını aham şaham guzel bulmuyorum yok yanı .Medyanın dayattıgı bıseyı illa benımdemı guzel bulmam lazım boyle bır zorunlulugummu var onuda anlamış değilim ..

cok sukur bırı benı anladı.Gereksız bır savunma var yanı bende bunu anlamıyorum.Bırsey soylendın mı neden bu damga vuruluyor kı? vs mankenı olması onun kusursuz oldugu anlamına gelmez.Doutzen kroeste manken ama ne kadar kaba ve kalın bır vucudu var.Benımde demek ıstedıgım sonucta ıc camasırı markası bu ozellıkle goğüs bel tarafın duzgun olması lazım kı gostersın kendını iç çamaşırı ve kım ne derse desın bu kadını aham şaham guzel bulmuyorum yok yanı .Medyanın dayattıgı bıseyı illa benımdemı guzel bulmam lazım boyle bır zorunlulugummu var onuda anlamış değilim ..

valla ben de aynı şeyleri söylüyodum da linç etmedikleri kaldıydı bi yani..

Ben de begenmiyorum.
Bunu duyduklarinda bir cok insan sasiriyor. Ne var ki bunda? Güzelligi kaliplara sigdiramayiz. Tüm dünya begeniyor diye ben de begenmek zorunda degilim. Herkesin bir güzellik standarti vardir ve Adriana benim standartimin yanindan bile gecmiyor. Buraya tüm dünyanin(!) begendigi Adriana'yi degil de ondan daha güzel olan bir kadinin resmini koysak, begenmeyenler olsa eminim bu kadar tepki görmezler. Tüm dünya begenmiyor ne de olsa... :1:

katılıyorum:46: ben adrianayı beğeniyorum ama genel olarak çok uzun boylu, kemikli suratlı, sıfır yağ kadınları erkeksi buluyorum, erkeksi olmak çirkin demek değil, ben gayette güzel buluyorum. ama bana göre vs mankenleri çok maskülen.

ama ben şimdi bunu birine söylesem kadın/erkek kıskanıyor der ya da imalı imalı güler, hiç paylaşmam bile fikrimi bu yüzden.
uzun boylu kadınlar erkeksi geliyor bana - kısa boylu ya kıskanıyor
kadınlar daha etli olmalı kadınsılık budur - kendi balıketi ya kıskanıyor
kadın dediğin minyon olmalı - kendi iri değil ya kıskanıyor.
yok benim fikrim olduğuna inanamıyorlar bile:53: hiç böyle bir muhabbet yapmıyorum kimseyle o yüzden.

burda da bazı üyeler beğenmedim diyenlere kıskançsın falan diyerek ''bak ne kadar komplekssizim'' demeye çalışıyor gibi. :68:

ben dünyanın en güzel kadını yazıyorum, üst üye ise çirkin olduğunu söylüyor mesela, gidip te ona ''üf ne anlarsın sen'' yazmama hiç lüzum yok. neden yapıyorlar anlamadım.

Son düzenleme:
ben çok beğeniyorum gözleri çok güzel kedi gibi çekik ve renkli dudaklarda öyle kalın saçlarda rengi süper sarı yapmaya çalışmıyor gayet doğal .victorianın en güzel mankeni kanımca .

Back
X