Ben de begenmiyorum.
Bunu duyduklarinda bir cok insan sasiriyor. Ne var ki bunda? Güzelligi kaliplara sigdiramayiz. Tüm dünya begeniyor diye ben de begenmek zorunda degilim. Herkesin bir güzellik standarti vardir ve Adriana benim standartimin yanindan bile gecmiyor. Buraya tüm dünyanin(!) begendigi Adriana'yi degil de ondan daha güzel olan bir kadinin resmini koysak, begenmeyenler olsa eminim bu kadar tepki görmezler. Tüm dünya begenmiyor ne de olsa...
Hele kimisi var ki güzel bir kadini begenmemem icin ondan daha güzel olmam gerektigini savunuyor. Sanki begenilerimizi bizim aklimiz fikrimiz degil dis görünüsümüz belirliyor. Ben o kadin kadar güzel olmasam da hatta cirkin bir kadin olsam da, benim de begenilerim zevklerim var degil mi ama? Söz konusu kisiden cirkin olup kiskanacagiz ve onu begenmeyecegiz. Arkadaslar her begenmeyen insan bu kadar özgüveni yitik ve kompleksli degildir. Bir insanin zevklerinin begenilerinin olmasi cok cok güzel olmasini gerektirmez. Bu sekilde düsünenlerin aklindan mantigindan süphe ediyorum ben. Bir tek bizde mi var acaba bu birini begenmeyince kiskanc damgasini yapistirmak...
Ayrica bir VS mankeni olarak fizigi kusursuz olmak zorunda. Sonucta isi bu. Yüzü mükemmel olmasa bile fizigi mükemmel olmali ki orada manken olmayi haketsin. Dogum, rahatsizlik vs. bu tip gecici durumlar olabilir ama toparlamak zorunda..