Adriana Lima'yı hala tek gecıyor musunuz ?

Hatun her türlü güzel bayanlar dağılın! :51::1:
Şimdi herkesi tek tek incelersek herkesin kusuru vardır, kimse ama kimse gerçekten kusursuz bir güzelliğe sahip değildir.
Adriana'ya bir bütün olarak baktığımda şahane bir kadın görüyorum, ama ince eleyip sık dokursak diğer her bayan gibi illa ki Adriana'nında kusurları vardır.
Her bayanın kusurları vardır ufak tefek, bunu unutmayalım bayanlar.

Hatun her türlü güzel bayanlar dağılın! :51::1:
Şimdi herkesi tek tek incelersek herkesin kusuru vardır, kimse ama kimse gerçekten kusursuz bir güzelliğe sahip değildir.
Adriana'ya bir bütün olarak baktığımda şahane bir kadın görüyorum, ama ince eleyip sık dokursak diğer her bayan gibi illa ki Adriana'nında kusurları vardır.
Her bayanın kusurları vardır ufak tefek, bunu unutmayalım bayanlar.

Tabiki, dediğine katılıyorum her kadının kusuru vardır sonuçta kusursuz bir güzellik olduğunu pek sanmıyorum. Bana göre kusursuza en yakın da Adriana :69: :69:

600full-adriana-lima.jpg

600full-adriana-lima.jpg

600full-adriana-lima.jpg

Neden bilmiorum ama bi kıskançlık seziorum :)) Adriana çok güzel bi kadın. Bunu butun dunya bilior zaten keza öle olmasa dünyaca ünlü bi iç giyim firmasının güzelleri arasında olamaz dı die düşünüorum. Yanlıo muyum?? Şahsen baktıkça içim açılıor ama sizi bilemicemm

Son düzenleme:
Neden bilmiorum ama bi kıskançlık seziorum :)) Adriana çok güzel bi kadın. Bunu butun dunya bilior zaten keza öle olmasa dünyaca ünlü bi iç giyim firmasının güzelleri arasında olamaz dı die düşünüorum. Yanlıo muyum?? Şahsen baktıkça içim açılıor ama sizi bilemicemm

Evet başlık şaka gibi. İlk gördüğüm zaman çok şaşırmıştım. Bence de Adriana çok güzel bir kadın. O kadar güzel ki.... Mesela ben kıskanıyorum ama gerçeği söylemek lazım ki muhteşem bir güzelliği var :nazar::nazar:

Evet başlık şaka gibi. İlk gördüğüm zaman çok şaşırmıştım. Bence de Adriana çok güzel bir kadın. O kadar güzel ki.... Mesela ben kıskanıyorum ama gerçeği söylemek lazım ki muhteşem bir güzelliği var :nazar::nazar:
kim kıskanmas mı :D insan durup durup tripe girior adrianayla miranda yı görünce ama kıskanıp kötülemek hoş deil bence ;)

adriana lima benım begendıgım victorıa secret modellerınden zaten.ben burada eskı formunun olmamasından soz edıyorum.Kıksanılcak bısey yok cunku bu kadın kıbırlı ve kendını en guzel goren bır kadın değil.gıcık olunacak bır kadın değil daha dogrusu.Bırseyı elestırmeye kalktın mı hemen kıskanclık damgası yenılmesınden nefret ederım.Toplumun bıze dayattıgı bırseyı ılla kabullenmek mı gerekıyor ? Her kadında kusur vardır ama bu bır vıctorıa secret mankenıyse vucut olarak kusursuz olması gerekıyor evet.Yuz olarak begenıyorum fakat beli kalın eskı kıvraklıgını goremedım bu kadar basıt.

bu kadar gerilmene gerek yok konuyu açtıysan insanların fikirlerini rahatça söylemesine izin vermelisin eed biraz fiziği bozulmuş olabilir türk kadınına oranla yine de formu yerinde sonuçta o da bi isnan daa dorusu kadın toparlanır bence ona göre dert deil yani.

Son düzenleme:
bu halıyle bıle begenmeyenlerden cok daha guzel bı fızıgı olduguna emınm guzel kadın ıste kım ne derse desın dunya guzelımı hayır ama guzel

beli kalın bu kadının hos durmuyor o yuzden..guzel kadın ama ben miranda kerri daha cok begeniyorum

Son düzenleme:
ama adriana hiç bir zaman ince belli olmadı ki bu kiloyla alakalı değil photoshop vs.olmadığında ya da daha doğrusu gündelik yaşamda bikinili resimlerde çok net belli oluyor bu şöyle ki

02.jpg

03.jpg

04.jpg

ama bu vücut yapısıyla alakalı naparsa yapsın kalın beli yani bu fit olmadığı anlamına gelmez beli kalında olsa bir çok victoria secret meleğinden iyi fiziği en azından zafiyet geçirecek kadar zayıf değil.

bu kadar gerilmene gerek yok konuyu açtıysan insanların fikirlerini rahatça söylemesine izin vermelisin eed biraz fiziği bozulmuş olabilir türk kadınına oranla yine de formu yerinde sonuçta o da bi isnan daa dorusu kadın toparlanır bence ona göre dert deil yani.

gerilmedım ve kımsenın fıkrıne karısmıyorum herkes rahatca soyleyebılır ama soyleyısten soyleyıse de fark var. Türk kadını derken bır mankenı kac tane veya kıme gore neye gore hangı turk kadınıyla karsılastırıyosun onu anlamadım.Turk mankenlerınden soz edıyorsan onun vucudundan cok daha guzel vucutlu olan mankenler var bu ulkede.Zaten normal bır turk kadınıyla bır mankenın kıyaslaması bıle olamaz cunku adı ustunde o bır manken.

Back
X