- Konu Sahibi Ratinin Hisleri
bencede kilolu hali bile güzel
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence sadece güzel degil hem güzel hem sevimli
Hatun her türlü güzel bayanlar dağılın!
Şimdi herkesi tek tek incelersek herkesin kusuru vardır, kimse ama kimse gerçekten kusursuz bir güzelliğe sahip değildir.
Adriana'ya bir bütün olarak baktığımda şahane bir kadın görüyorum, ama ince eleyip sık dokursak diğer her bayan gibi illa ki Adriana'nında kusurları vardır.
Her bayanın kusurları vardır ufak tefek, bunu unutmayalım bayanlar.
Neden bilmiorum ama bi kıskançlık seziorum :)) Adriana çok güzel bi kadın. Bunu butun dunya bilior zaten keza öle olmasa dünyaca ünlü bi iç giyim firmasının güzelleri arasında olamaz dı die düşünüorum. Yanlıo muyum?? Şahsen baktıkça içim açılıor ama sizi bilemicemm
kim kıskanmas mıEvet başlık şaka gibi. İlk gördüğüm zaman çok şaşırmıştım. Bence de Adriana çok güzel bir kadın. O kadar güzel ki.... Mesela ben kıskanıyorum ama gerçeği söylemek lazım ki muhteşem bir güzelliği var![]()
Neden bilmiorum ama bi kıskançlık seziorum :)) Adriana çok güzel bi kadın. Bunu butun dunya bilior zaten keza öle olmasa dünyaca ünlü bi iç giyim firmasının güzelleri arasında olamaz dı die düşünüorum. Yanlıo muyum?? Şahsen baktıkça içim açılıor ama sizi bilemicemm
bu kadar gerilmene gerek yok konuyu açtıysan insanların fikirlerini rahatça söylemesine izin vermelisin eed biraz fiziği bozulmuş olabilir türk kadınına oranla yine de formu yerinde sonuçta o da bi isnan daa dorusu kadın toparlanır bence ona göre dert deil yani.