Kontakt Lens adore honey mi yellow mu?

ya şöyle diyeyim koyu kahveye çok güzel oluyor, foto attım zaten. ama bu kaymalar beni rahatsız etti. iki gündür foto çekiliyorum hep sol gözde alt kısımda kayma var. hareli ve yanları çizgili olduğu için bariz bizim göz renginde lens olduğu anlaşılır. ha dibine girip lens mi diye bakmayan anlayamaz o ayrı.

ama tanitalar çok iyiydi uzaktan da yakından da anlamazdın. ben bazen gözümde lens var mı diye anlamaz elimi atardım gözüme lensi cikarmak için. o dereceydi. ama yeni serisi rezalet oldu sağolsunlar. ortada kaldık resmen.
Tam bizm istediğimiz gibi olmasa da lorans lensin de güzel lensleri var haresiz solotica gibi kadet navy tropical green gibi

adore bi yellow aldığımdan beri kullanıyorum belki bir ay belki daha az. tek göz kaymaya başladı hafif, ben hala tanita haresiz sarı peşindeyim. onun gibi bir şey lazım bana.
haresiz olmalı, sarı olmalı. zor olmamalı bu lensi bulmak ya
O lensi hiç bilmiyorum ben. Yok mu piyasada?

tanita tikaram hala piyasada ama nasıl yaptılarsa yeni serilerde bobin mi deniyor onu yüksek yapmışlar. yani bariz fresh look mavi takmışsın gibi gözünün üzerinde duruyor. dışarıdan anlaşılıyor. pupil boşluğu da geniş ortadan kendi gözümüz çıkıyor. eskisinden eser yok. gerçekten tek sevdiğim lens, keşke ilk doğallığı ile devam etse idi

canım bende baya baya doğal. gözlerim koyu kahve.
göz çapım 8.8 senin 8.6 ise daha da doğal duracaktır.

benimle aynı tür lensleri beğeniyorsun sen de
bugüne kadar aktif kullandıklarım: tanita tikaram (yellow) ama yeni serisi bozdu çiğ bir yeşil
rainbow giallo (pupili geniş)
şu an bi de adore yellow

yine de en içime sinen hep tanita yellow idi ama eski seriyi bulmamız mümkün değil :KK43:
Merhaba ben adore yellow ve giallo arasında gidip geliyorum. Gozumde radikal bi değişim yapmasin yeşillik versin ve doğal olsun istiyorum tabi rahatlık daha ön planda. Gozlerim koyu kahve
Adorenin rahatlığı fiyati nerden aldiginizi ve kaç ay götürdüğünü ogrenebilir miyim? Bir de bakinca lens buu diyorlar mi giallo mu alsam ya da? Renk fiyat vesaire karşılaştırmasını bulamiyorum resimler cok yaniltiyor

X