- 11 Şubat 2011
- 1.946
- 1.072
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ekledim canımm. ben de daha çok yellow kullanıyorum. daha gözüme gitti gibi geldi, yeşili daha fazla veriyor. honeyde de yeşillik var ama daha çok ela gibi oHoney daha dogal duruyor ama bence belirsiz ben almazdim. arastirmalarimdan biliyorum. Yellow yemyesil o bence daha güzel durur. Merak ettim sende nasil durdu cnm
Siz de cok güzel ve doğal durmus ancak birkaç kişide daha gördüm bu lensleri siz deki gibi doğal durmuyor ben de almayı düşünüyorum gözlerim koyu kahverengi doğal durmaz diye tereddütlüyümadore bi tone yellow
ekledim canımm. ben de daha çok yellow kullanıyorum. daha gözüme gitti gibi geldi, yeşili daha fazla veriyor. honeyde de yeşillik var ama daha çok ela gibi o
canım bende baya baya doğal. gözlerim koyu kahve.Bunlar gibi mi durdu lens yardımcı olur musun? Yakından bakınca doğal duruyor mu?
Eki Görüntüle 2032817 Eki Görüntüle 2032818 Eki Görüntüle 2032819
valla böyle duruyor yakından anlamak için bakarsan kendin aynaya o zaman fark ediyorsun lens olduğunu
Cevap için teşekkürler. Lens konusunda aynı düşünüyoruz benim gözlerim koyu kahve ve çapı da 8.6. Gün ısıgında net bir fotograf atabilir misin honey ve yellow un. Sipariş vereyim ben de sende durusunu cok begendim. Bir de kullanımı rahat mı? 3aydan uzun götürüyor mu?
Doğal durdu mu sende? Ben desio lara da baktım ama hiç doğal duran bulamadımBende bi yellow var. Üç aydan uzun götürmedi bende. Batmaya başladı. Desio diye bir marka var. Çok doğal. Onun renklerine bir bak. Ben bir daha ondan almayı düşünüyorum her ne kadar adore sen memnun olsamda.
Bi yellow mu? Evet durdu. Benim gözüm açık kahve zaten. Lensle tam ela oluyor. Desio denemedim ama insta daki fotolarda çok doğal duruyor.Doğal durdu mu sende? Ben desio lara da baktım ama hiç doğal duran bulamadım
Benm gözlerim koyu kahverengi güzel durur umarımBi yellow mu? Evet durdu. Benim gözüm açık kahve zaten. Lensle tam ela oluyor. Desio denemedim ama insta daki fotolarda çok doğal duruyor.
adore bi yellow aldığımdan beri kullanıyorum belki bir ay belki daha az. tek göz kaymaya başladı hafif, ben hala tanita haresiz sarı peşindeyim. onun gibi bir şey lazım bana.Bende bi yellow var. Üç aydan uzun götürmedi bende. Batmaya başladı. Desio diye bir marka var. Çok doğal. Onun renklerine bir bak. Ben bir daha ondan almayı düşünüyorum her ne kadar adore sen memnun olsamda.
Ben de hala kararsızım almadım o yüzdenadore bi yellow aldığımdan beri kullanıyorum belki bir ay belki daha az. tek göz kaymaya başladı hafif, ben hala tanita haresiz sarı peşindeyim. onun gibi bir şey lazım bana.
haresiz olmalı, sarı olmalı. zor olmamalı bu lensi bulmak ya
ya şöyle diyeyim koyu kahveye çok güzel oluyor, foto attım zaten. ama bu kaymalar beni rahatsız etti. iki gündür foto çekiliyorum hep sol gözde alt kısımda kayma var. hareli ve yanları çizgili olduğu için bariz bizim göz renginde lens olduğu anlaşılır. ha dibine girip lens mi diye bakmayan anlayamaz o ayrı.Ben de hala kararsızım almadım o yüzden