Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar sonunda adore bi honey aldım, ela bir tonda ve adore bi yellow a göre rengi daha doğal çünkü bi yellow koyu renk gözde çiğ duruyor yeşili çok yeşil duruyor, lensleri aldım kullanımı rahat ve ince zaten, buyrun resimler
canım benim kriterim doğal durması bunun için çiğ diyorum açık havaya çıkınca yeşili çok koyu duruyo yani doğal bi göz renginde değil , bi honey de ise ela gibi bi yeşil oluyo resimdeki gibi haki gibi bi renk oluyo bilmem anlatabildim mi :) ama benim gözlerim koyuu kahve onu da belirteyim çünkü taban rengine göre tonları değişiyor
canım sen nekadara aldın? ya yellow için bile hiç belli olmaz dedikleri için ben honeyin hiç görünmiceğini düşünmüştümm. fotoların biraz bulanık ondan anlayamıorm gün ışığında çekilmiş bi foton varsa koyar mısın canım? nasıl yeşilimsi duruyor mu ben böle tatlı bi yeşil ela olsun istiyorum :)
yarın çeker koyarım cnm ela duruyor tam ela renkte, ben 75 liraya aldım normalde bi honey ve bi hazel yok, bi yellow var, ben sahibinden de aradım buldum yurtdışından getirtti bana
merhaba, yeşil mi duruyor gözünüzde tam olarak yoksa kahverengi tonlarda mı? fotoğrafta renk yanılması olabiir diye soruyorum. Bir de adore lens nerden temin ettin, 75 tl çifti mi teki mi? güle güle kullan :)
yeşil duruyor canım, tam yeşil değil de haki gibi, elaya dönük , dediğim gibi benim gözlerim çok koyu kahveydi, lenslerin çifti 75 tl, teşekkürler bu arada
canım ben bundan önce bi yellow kullandım beğendim ama bu lens daha çok hoşuma gitti kararını kendin ver al yani bu benim görüşüm lenslerimiin resmini paylaşıyorum o kadar , sen hangisini beğeniyosan onu al napim şimdi yani allah allah
bi yellow'a cok benzettim ben de. yeni geldi bnm yellow'lar.. cidden doğall, rengi biraz daha acık olabilirdi ama begendim:) ela gözlerim olsa sanırım mükemmel dururdu ela gözlüler düşünmeden alsın.. kahve gözlüler de alsın yeşil istiyorlarlsa:))