- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.845
- 298
- Konu Sahibi matmazeldepresif
-
değilll.. gerçek harun yahya değil.. araştırırsan bulursun gerçeğii..burada yazamamm..sadece şunu söyliyeyim Abim çok iyi tanır harun yahya yıben küçüktüm evde harun yahya evrim teorisi kitapları vardı, içeriğini bilmiyorum ama bu adam o adam mı?
o kitabı yazan harun yahya bu adnan oktar değil arkadaşlarr o kitabı bir oku ve şimdiki adnan oktara bak arasında bir benzerlik görecekmisin sare..neden harun yahyadan adnan oktara döndü kadesa biliyomusun?
ama google hazretlerine harun yahya yazınca adnan oktar çıkıyo kakao? anlamadım ben bu işideğilll.. gerçek harun yahya değil.. araştırırsan bulursun gerçeğii..burada yazamamm..sadece şunu söyliyeyim Abim çok iyi tanır harun yahya yı
kesinlikle etmelii..hakaret var çünkü..bence bu laflar cinsel tacize girer, kendisi her lafı dava ediyor şahsıma hakaret diye.. bence pelin de etmeli
aynı kişi kakao.o kitabı yazan harun yahya bu adnan oktar değil arkadaşlarr o kitabı bir oku ve şimdiki adnan oktara bak arasında bir benzerlik görecekmisin sare..
yarın özeline atacağım canımm.. işteyimama google hazretlerine harun yahya yazınca adnan oktar çıkıyo kakao? anlamadım ben bu işi
Bu şimdiki adnan oktar ..
canım adam aynı adam. ama yıllar ve bazı estetiklerle değişmiş.Bu şimdiki adnan oktar ..
Sürekli kese,sauna,sağlıklı cilt ışıldar,birde krem,genetıkde etkili tabı,ama ölü hücrelerın atılması şart,yosun da tavsiye ederım,bir dene.Su önde oturan zenci bayanin parlaklığı nasil bi sey ya?Nasil boyle parlak oluyor. Merak etmedim degil, çok güzel görünüyor
bacak spreyleri var. bacak yağları vs. böyle yapıyor. bir fıs. sonra kırkpınar güreşlerine hazırlan:)Sürekli kese,sauna,sağlıklı cilt ışıldar,birde krem,genetıkde etkili tabı,ama ölü hücrelerın atılması şart,yosun da tavsiye ederım,bir dene.
canım adam aynı adam. ama yıllar ve bazı estetiklerle değişmiş.
anaa. kız ajan gibisin:)boş ver oky biz burada onu yazarken siteye uyarı gelirr.. avukatları her yerde sadece şunu söyliyeyim kitapları yazan kişi başkadır yani öldürülmüştür. ve israil ajanı olan adnan oktar çıkmıştır piyasaya.. şöyle bir düşünün yazdıkları ilk kitaplarını okuyun ve şimdiki hallerine bir bakın ... kalın selametle..
boş ver canımm.anaa. kız ajan gibisin:)
:))Ben daha doğal olsun dedim,evet sephora,body shop dan aldım ben,bacak spreyleri var. bacak yağları vs. böyle yapıyor. bir fıs. sonra kırkpınar güreşlerine hazırlan:)
bodyshoptakini kullanıyorum. güzel:):))Ben daha doğal olsun dedim,evet sephora,body shop dan aldım ben,
evet sephora iyi değil,body shop süper,bodyshoptakini kullanıyorum. güzel:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?