- 21 Eylül 2014
- 7.981
- 11.878
- 218
- Konu Sahibi matmazeldepresif
-
ya nerelere geldik. ne var kadının kıyafetinde. eskiden böyle değildik. buyrun görün gelen durumu. omzu açık straples giydi diye kadına dekolte denmiş: omuz görünmeside dekolte oldu. birde artı 18 yapmışlar bazı yerlerde. yuh artık ya. yakında kol görünmesinede dekolte denir pes. korkıyorum şu ülkenin gidişatından
ya adnan oktar kim? ney? bu adamın söylediği bişi nasıl haber değeri taşır?
ayrıca başörtüsü mevzusu kadar açık giyinme mevzusuda baydı artık. üstelik açık değil kadın, en azından bana göre.
ben adamı zaten kaale almıyorumda bunun sosyal medyada konu olmasına hatta artı 18 video diye gösterilmesine kıl oldum matmazel. baktımda heryerde dekolte yok artı 18.bu adamın tarzı bu oky karşısındaki kadın ne giyerse giysin hatta çarşaf giyse gözlerine laf edicek ceylan gibi bakıyor cici kız diye komik
illa bir şey bulucak laf etmek için
ben küçüktüm evde harun yahya evrim teorisi kitapları vardı, içeriğini bilmiyorum ama bu adam o adam mı?bende hiç anlamaışımdır bu adam kimdir nedir ne değildir ne yapar nerden para kazanır niye hoca demişler hocaysa niye tek bir vaazi yok dini bir sohbeti yok
aklımda milyonlarca deli sorular haklı sorular sarecim doğru dedin inanki
evet bizzat kendisi.ben küçüktüm evde harun yahya evrim teorisi kitapları vardı, içeriğini bilmiyorum ama bu adam o adam mı?
ben küçüktüm evde harun yahya evrim teorisi kitapları vardı, içeriğini bilmiyorum ama bu adam o adam mı?
neden harun yahyadan adnan oktara döndü kadesa biliyomusun?evet bizzat kendisi.
evet bizzat kendisi.
canım harun yahya onun mahlası yani takma adı kitaplarını vs..o şekilde çıkarıyor gerçek adı adnan oktar.neden harun yahyadan adnan oktara döndü kadesa biliyomusun?
valla kk da onu kıran kırana savunanlar gördü bu gözlerim o yüzden bilemiyciimokuyan varmı acaba o kitabi
nasıl bir yazısı var nasıl bir kalemi var ben okumadım duymadımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?