- 2 Şubat 2015
- 5.987
- 9.569
- 198
- Konu Sahibi matmazeldepresif
-
anladım teşekkür ederim. ne kadar cahilim, bundan sonra programlarını mutlaka izleyeceğim :)canım harun yahya onun mahlası yani takma adı kitaplarını vs..o şekilde çıkarıyor gerçek adı adnan oktar.
ben de eski adnan hocacılardan gibi herşeyini biliyorum adamın
valla kk da onu kıran kırana savunanlar gördü bu gözlerim o yüzden bilemiyciim
üzerine vazelin sürmüştür belki tende siyah olunca parlama yapmıştırSu önde oturan zenci bayanin parlaklığı nasil bi sey ya?Nasil boyle parlak oluyor. Merak etmedim degil, çok güzel görünüyor
sanatçı o. adı üstünde. rolu ne gerekiyorsa yapar.Göğüslerini sergilemeye meraklı hatta bir filmdede çıplak memeleri
ay çok itici buluyorum kendisini , tarihten , ciddi şeylerden konuşan öbür taraftada çıplak .çıplak film çevireceksin , seni kim ciddiye alır ki ?
eski kediciklerdenimanladım teşekkür ederim. ne kadar cahilim, bundan sonra programlarını mutlaka izleyeceğim :)
sen de kediciksen saklama yani
Bizim apartmanda oturan siyahi erkeklerden birinin kız arkadaşı ziyarete gelmişti gözlerimi alamadım çok güzel bir kızdı ve teni tek kelimeyle mükemmeldi maaşallah ya ben öyle güzelöyle sağlıklı ve parlak bir ten görmedim kızın yüzü ayrı güzel teni ayrı güzeldi valla utana sıkıla sordum birşey yapmıyormuş yapısı öyleymiş sadece çok su içiyorum demişti şimdi siz söyleyince aklıma geldi siyah kızların birçoğu gerçekten göz kamaştırıyor.Su önde oturan zenci bayanin parlaklığı nasil bi sey ya?Nasil boyle parlak oluyor. Merak etmedim degil, çok güzel görünüyor
+18 mi ? İnanmıyorum ya daha neler. Bence cemaatin kanalında program yapıyor diye bu kadar abartmışlardır diye tahmin ediyorumya nerelere geldik. ne var kadının kıyafetinde. eskiden böyle değildik. buyrun görün gelen durumu. omzu açık straples giydi diye kadına dekolte denmiş: omuz görünmeside dekolte oldu. birde artı 18 yapmışlar bazı yerlerde. yuh artık ya. yakında kol görünmesinede dekolte denir pes. korkıyorum şu ülkenin gidişatından
Su önde oturan zenci bayanin parlaklığı nasil bi sey ya?Nasil boyle parlak oluyor. Merak etmedim degil, çok güzel görünüyor
valla kk da onu kıran kırana savunanlar gördü bu gözlerim o yüzden bilemiyciim
yok çok ciddiyim.belki eskiler hatırlar :)+18 olan buna haber değeri verip yayınlayan beyinler..
Çorap spreyi olabilir.
Latife yaptığını düşünmek istiyorum..
yok çok ciddiyim.belki eskiler hatırlar :)
bir siyaset konusuydu yine biz bu adam ile dalga geçerken biri gelip o kim siz biliyor musunuz diye başlamıştı ah nickini bir hatırlasamBende eski sayılırım , demek benden eski..
İyiki görmemiş gözlerim :)
bir siyaset konusuydu yine biz bu adam ile dalga geçerken biri gelip o kim siz biliyor musunuz diye başlamıştı ah nickini bir hatırlasam
ben küçüktüm evde harun yahya evrim teorisi kitapları vardı, içeriğini bilmiyorum ama bu adam o adam mı?
evet ufak bi araştırma yaptım gerçkten evrim geçirmiş :))Evet o. Nereden nereye? Kendisi evrim geçirmiş...
Adnan hocaya ne oluyosaaaa...http://www.ensonhaber.com/adnan-oktar-pelin-batunun-dekoltesini-yorumladi-2015-09-29.html
Pelin Batu'nun çok konuşulan omuz dekoltesini son olarak Adnan Oktar yorumladı.
Haber Merkezi | 29.09.2015 - 14:15
Haberler » Gündem
Bugün TV'de program yapan Pelin Batu, geçtiğimiz günlerde Ahmet Altan'ı ağırlamıştı. Programdan sonra, ekranda konuşulan konulardan çok Pelin Batu'nun omuzları konuşulmuştu.
http://www.ensonhaber.com/kategori/gundem
Adnan Oktar Pelin Batu'nun dekoltesini yorumladı
"ÇOK YAKIŞIYOR BENİM CANIMA"
Batu'nun omuz dekoltesine son olarak Adnan Oktar'dan yorum geldi. A9 televizyonunda ekrana gelen programda "Pelin Batu çok güzel giyiniyor çok da yakışıyor benim canıma" diyen Oktar, kıyafetin Pelin Batu'ya çok yakıştığını, çok şeker olduğunu söyledi.
Pelin Batu kızdı: Omuzlarıma bakıp ahlak dersi vermeyin haberi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?