Adnan Oktar Pelin Batu'nun dekoltesini yorumladı

canım harun yahya onun mahlası yani takma adı kitaplarını vs..o şekilde çıkarıyor gerçek adı adnan oktar.

ben de eski adnan hocacılardan gibi herşeyini biliyorum adamın
anladım teşekkür ederim. ne kadar cahilim, bundan sonra programlarını mutlaka izleyeceğim :)
sen de kediciksen saklama yani

sanatçı o. adı üstünde. rolu ne gerekiyorsa yapar.
kişileri filmleriyle vurmamak lazım..
filmlerde insanlar rolunu uygular. istersede soyunur. -. bu onu ahlaksız yapmaz.
ve ssoyundu diye ciddi şeylerden konuşamaz diye birşey yok. bu kız kültürüyle tahsiliyle çok kişiyi cebinden çıkarır

Ayrıca bir bizde var bu. yabancı sanatçıda rolu gereği soyunur oscar alır halk tarafından takdir edilir. bizde aa soyundu. bir halttran anlamaz. sen konuşma,soyundun bitti mantalitesi var.
feci ayar oluyorum buna

ne anlar diyene pelinin eğitimini koyayım. belki bir düşünürler.
İlk yılları ve eğitimi[
Pelin Batu, babası İnal Batu emekli büyükelçi olduğu için çocukluğunu Pakistan, Çek Cumhuriyeti ve ABD gibi yabancı ülkelerde geçirdi. New York'taki Marymount Okulu'nda liseyi bitirdi ve ayrıca Mannes Müzik Koleji'nde (İngilizce: Mannes College The New School for Music) müzikal ve tiyatral yetenekler kazandı. New York Üniversitesi'nde edebiyat ve felsefeye başladıktan sonra üzerine çalıştığı bölümü tarihe çevirdi ve Boğaziçi Üniversitesi'nde eğitimini tamamladı. Doktorasını 2012 yılında Boğaziçi Üniversitesi'nden aldı.

Kariyeri[
1999 yılında çekilen Harem Suare filmiyle sinema dünyasına giriş yaptı, ayrıca birçok film ve dizide oynadı.

Ahmet Almaz ile Yahudilik Tarihi isimli bir kitap yazdı.[2] Habertürk televizyonunda Murat Bardakçı ve Erhan Afyoncu ile birlikte Tarihin Arka Odası adlı bir tarih programı yaptı. Habertürk'te Renkahenk isimli bir kültür sanat programını hazırlayıp sunmuştur. Milliyet gazetesinde Revnak adını verdiği köşede köşe yazarlığı yaptı. Aynı zamanda Okan Bayülgen'in Makina Kafa ve Muhallebi Kafa programlarının daimi konuğudur. Artı Bir kanalında Alternatif-siz programını hazırlayıp sundu. Bugün TV'de Yakın Tarihle Yüzleşmeprogramını sunmaktadır.

Su önde oturan zenci bayanin parlaklığı nasil bi sey ya? Nasil boyle parlak oluyor. Merak etmedim degil, çok güzel görünüyor
Bizim apartmanda oturan siyahi erkeklerden birinin kız arkadaşı ziyarete gelmişti gözlerimi alamadım çok güzel bir kızdı ve teni tek kelimeyle mükemmeldi maaşallah ya ben öyle güzelöyle sağlıklı ve parlak bir ten görmedim kızın yüzü ayrı güzel teni ayrı güzeldi valla utana sıkıla sordum birşey yapmıyormuş yapısı öyleymiş sadece çok su içiyorum demişti şimdi siz söyleyince aklıma geldi siyah kızların birçoğu gerçekten göz kamaştırıyor.

+18 mi ? İnanmıyorum ya daha neler. Bence cemaatin kanalında program yapıyor diye bu kadar abartmışlardır diye tahmin ediyorum

+18 olan buna haber değeri verip yayınlayan beyinler..

Su önde oturan zenci bayanin parlaklığı nasil bi sey ya? Nasil boyle parlak oluyor. Merak etmedim degil, çok güzel görünüyor

Çorap spreyi olabilir.

valla kk da onu kıran kırana savunanlar gördü bu gözlerim o yüzden bilemiyciim

Latife yaptığını düşünmek istiyorum..

bu kız neden sürekli gündem oluyor yahu.. Ben ki tarih programı izlemeye bayılırım, Murat Bardakçıyı da çok severim ama onun programlarında bile ne dediğini anlamadığım bir bu kız var..

Adnan hocaya ne oluyosaaaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…