MrsDelfino Guru Pro Üye 31 Aralık 2017 6.447 22.145 28 2 Ekim 2024 Konu Sahibi beyza0675 #21 beyza0675 .!.: Hangi İnternet sağlayıcısı bu dediğiniz şey ve bilgisayar üzerinden mi değiştiriyor Genişletmek için tıkla... Mille….. adı. Modemde kendisi yapıyor
beyza0675 .!.: Hangi İnternet sağlayıcısı bu dediğiniz şey ve bilgisayar üzerinden mi değiştiriyor Genişletmek için tıkla... Mille….. adı. Modemde kendisi yapıyor
mermad- 👑 Kayıtlı Üye 1 Kasım 2021 1.157 561 3 Ekim 2024 Konu Sahibi beyza0675 #22 agresifpollyanna .!.: Polis uğraşmadı tabii ki çünkü siyasetten bir akrabam yok. :) en son kendim bi hacker buldum hesapları aldırdım girdim baktım e posta adresi onun adınaydı. konuşmalarda da kendi hesabından gönderdikleri vardı. o şekilde öğrendim yani Genişletmek için tıkla... Bahsettiğiniz hacker instagramda hesapları alabiliyor mu ?
agresifpollyanna .!.: Polis uğraşmadı tabii ki çünkü siyasetten bir akrabam yok. :) en son kendim bi hacker buldum hesapları aldırdım girdim baktım e posta adresi onun adınaydı. konuşmalarda da kendi hesabından gönderdikleri vardı. o şekilde öğrendim yani Genişletmek için tıkla... Bahsettiğiniz hacker instagramda hesapları alabiliyor mu ?