- Konu Sahibi yagmurdamlasi26
sucuk et olarak mı kabul edıcek 1 et + 1 yag olarak dımı listeyi duzenleyeyım ben
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
[TABLE="class: grid, width:750, align: left"]
sonunda listenin son hali kızlar eksık yada yanlıs bıseyler varmı bı bakın hesaplamaları yanlıs yapmıs olabılırım kafam cok kalabalık ve moral sıfır
sucuk et olarak mı kabul edıcek 1 et + 1 yag olarak dımı listeyi duzenleyeyım ben
dun bende aldım aksama kadarda okudum bıtırdım yazdıları cok aklıma yattı dıyet lıstelerıyle ugrasmaktansa bu daha mantıklı
1.gün: 7000 adım.
üstelik öğleden sonra açtım adımsayarı :)
efsax sorun neyse çabuk düzelir inşallah..Ben geç geldim diye kendim ekledim..Liste çok güzel oldu ellerine sağlık..Sadece yüzdeyi hesaplamadım..
Benim de canım sıkkın kiralık ev arıyoruz..Beğendiğim evlerin sahipleri memur istiyor..Biz ölelim delireceğim..Beğenmediğim evlerde ev sahibi memur şartı aramıyor..Dün sıcakta kaç tane ev baktık..Dua edin kızlar Allah gönlümüze göre bir ev versin..
ben durumu yanlış anlamışım yaa.dün yürüyüşe çıktım 5 km yürüdüm yaklaşık 10000 adım oldu.şimdi ben bunun üzerine mi ekleyeyim.yoksa günlük işimde öyle fazla adım attığım söylenemez.ancak her akşam yürürüm.biri bana güzelce açıklayabilir mi?
canım moralini bozan şey herneyse inşallah en kısa zamanda düzelir :)
aslında bu lıste ıcın ben daha bı başka onerım varda once bı ayarlamam lazım kızlar ayarlayana kadar aksam saat 11 de paylaşayım 11 e kadar sız de adımları vermıs olursunuz bole benm ıcınde zor oluyor her yenı adımı eklerken tsk ederım umarım halolur tsk ederım cnam evet takıntılıyız sanırım
sucuğun büyüklüğüne bağlı canım biraz da.
bir önerim var; listeyi bence gece en son girebildiğin saatte güncelle. çok yer kaplıyor ya arada yazıştıklarımız kaynamasın. ama sen bilirsin tabii nasıl kolayına gelirse
canını sıkan da önemli,halledilmeyecek bir şey değildir umarım. malum biz kadınlar her şeyi takarız kafamıza![]()
Bence de çok mantıklı..Bir de bunu deneyelim..
Ooooo maşallah ben buradan kaçacağım vallahi attığım adımı söylemeye utanıyorum artık..:26:
efsax sorun neyse çabuk düzelir inşallah..Ben geç geldim diye kendim ekledim..Liste çok güzel oldu ellerine sağlık..Sadece yüzdeyi hesaplamadım..
Benim de canım sıkkın kiralık ev arıyoruz..Beğendiğim evlerin sahipleri memur istiyor..Biz ölelim delireceğim..Beğenmediğim evlerde ev sahibi memur şartı aramıyor..Dün sıcakta kaç tane ev baktık..Dua edin kızlar Allah gönlümüze göre bir ev versin..
evet cnm banada mantıklı geldı dıyet zor ama bu sekılde yeme duzenınde oturucak hem vücudumuz proteınıde yağıda karbonhıdratıda gerektıgı kadar almış olucak rıca ederım cnm ben hesaplarım yuzdeyı sorun degıl begendıysenız ne mutlu ayy bu memur merakı nedır arkadaş gecen kıs ev ararkende memur deyıp durdular gercı ben ogrencı olduğum ıcınde zor verıolrda ama ılla bı memur takıntısı var ınsallah cnm ıstedıgın gıbı bı ev bulursun
ben durumu yanlış anlamışım gönlüne gore bı ev bulursun cnm ya
yaa.dün yürüyüşe çıktım 5 km yürüdüm yaklaşık 10000 adım oldu.şimdi ben bunun üzerine mi ekleyeyim.yoksa günlük işimde öyle fazla adım attığım söylenemez.ancak her akşam yürürüm.biri bana güzelce açıklayabilir mi?
missdance, ilk üç gün özellikle yürüyüş yapma bence. çünkü ilk üç günün ortalamasını alıp üstüne adımlar ekleyeceksin![]()
sucuğun büyüklüğüne bağlı canım biraz da.
bir önerim var; listeyi bence gece en son girebildiğin saatte güncelle. çok yer kaplıyor ya arada yazıştıklarımız kaynamasın. ama sen bilirsin tabii nasıl kolayına gelirse
canını sıkan da önemli,halledilmeyecek bir şey değildir umarım. malum biz kadınlar her şeyi takarız kafamıza![]()
cnm bu arada sucuk 2 ince dilim fazla yemedim:44:
o zaman 1 et bile sayılmaz bence. yarım et bile değil hatta
o zaman her akşam 11 e kadar yazmaya çalışalım adım sayımızı. sen de defalarca uğraşmazsın. zaten ben bitirmek üzereyim 16. gündeyim.
Bende 11 e kadar gelirim..Sana kaç kere uğraş oluyor..
anladım cnmbııtırıyorum dıye kaçmak yok hem ben yenı bıseyler düşünüyorum bakalım tabı onaylarsanız
![]()
zaten bitti diye yakanızdan düşeceğimi sanıyorsanız yanılıyorsunuznedir bakalım o düşündüğün? :26:
16. gün:12000 adım
bu akşam erken çekiliyorum kızlar sinirlerim acayip bozuk :84:
16. gün:12000 adım
bu akşam erken çekiliyorum kızlar sinirlerim acayip bozuk :84: