Eveet geldim
İşten çıkınca aradı beni ben hazırdım zaten o direkt avmye geçti ben de gittim arabayla. İlk olarak tokalaşacak mıyız yoksa samimi bir sarılma mı yaparız ikilemindeyken bi an sıcak hissettim sarıldık öpüştük yanaktan merhaba dedim. Oturduk bir şeyler söyledik. Konu konuyu açtı baya konuştuk sanki uzun zamandır görüşmediğim liseden bir arkadaşımmış gibi hissettim. Hani öyledir ya lise arkadaşları yıllarca görüşmesen hala o samimiyeti kaybetmezsin
Öyle geldi bana. Bu tarafları hiç bilmediğini söyledi daha vakit varsa sahile gidebiliriz dedim sahil baya yakın. Yaz akşamları en sevdiğim şey sahildir benim. Biraz yürüdük elimi tuttu sonra ben şaşırdım tabi bu kadar çabuk beklemiyordum. Ellerin de aynı sen gibi, naif.. dedi. Ben eriyorum mum gibi
Biraz oturduk derkeen konu aşka sevgiye ilişkiye falan geldi. Ciddi ilişki insanı olduğumu, birini seversem uzun vadeli sevdiğimi, amacımın kimseyle gönül eğlendirmek olmadığını belirttim cümlelerimde. Sonra buradaki yorumlar beynime yer etmiş olacak ki, bu süreçte neden soğuk davrandığını falan sordum. Ardından pat diye flörtöz müsün aslında bunu bilmek istiyorum dedim gülerek. Flörtöz değilim, soğuk davranmamın aslında kendimle ilgili birkaç sorunum vardı ondandı sanırım dedi. Yoksa günlerim bildiğin gibi geçiyordu dedi. Seni bununla elbette yargılayamam ama bilmek isterim ki karakterini çözebileyim. Yok sen rahat ol dedi. Öyle kapandı sonra vakit geldi zaten. Gel sen de annemle tanışırsın hem dedi gülerek. Yok dedim buna hazır değilim :) Peki sen bilirsin ama bir gün tanıştıracağım kendini hazırla dedi. İnşallah, her şey için teşekkürler umarım arayı açmayız dedim. Açmayız bence dedi sarıldı ayrıldık. Gece olmuştu ve arabayla eve gidiyordum eve geçince mesaj at lütfen dedi. Bu ince düşünceleri çok hoşuma gitti açıkçası. Güzel bir ilk buluşma oldu darısı doğum günümün başına
Bende bu beklentiyi oluşturdu bakalım o gün ne yapacak :)