Öncelikle merhabalar;
Hep uzaktan takip ederdim az önce üye oldum bir şey danışmak istiyorum. Ben yaklaşık 9 ay önce bi çocukla tanıştım instagram üzerinden. Benim hesap fake yani başkasının fotoğrafını kullanmıyorum tabiki ama belirsiz hesap yani. Baya uzun süre konuştuk ama sabah akşam. Hatta ilk defa gece bu saate kadar birisiyle konuşuyorum benim uykum tatlıdır ama muhabbetin uykumdan da tatlıymış vs gibi cümleler kurmuştu. Sonrasında ben ona başka bir sosyal medya hesabımı verdim. Tanıştıktan ortalama 10-15 gün sonra telefon numaramı istedi ben son derece kibar bir şekilde reddettim biraz tanımam gerektiğini söyledim. Ben hakikaten seçici davranıyorum özellikle internet üzerinden tanışmalarda. Bir ilişkim olsun uzun olsun istiyorum. Her neyse. Hala biz konuşmaya devam tabi sonra yavaş yavaş azaldı konuşma. Başta umursamadım çalışıyoruz ediyoruz diye baktım ki günlerce konuşmadığımız oluyor ama verdiğim sosyal medya hesabından etkileşimlere devam oradan mentionlaşıyoruz falan. Ben buna telefon numaramı vermediğim için beni fazla nazlı görüp sıkıldın mı yoksa dedim. Hayır hiç alakası yok o hareketin hoşuma gitmişti hatta dedi. Sebebini sorunca cevap veremiyor çok soğuklaştı. Ben beni istemediğini düşündüm ve baya mesaj falan atmadım. Sonra doğum günü geldi son kez atayım mesaj dedim tavrını algılayım bana karşı. Doğum gününü kutladım çok sevindiğini falan söyledi o gün konuştuk. E artık adımı benden beklememeli. Ama devamı gelmedi bir daha da konuşmadık. Şimdi benim doğum günüm yaklaşıyor mesaj atmalı mı sizce? Çünkü ben onunla konuşmayı özledim bana farklı hissettiriyordu. Aramıza mesafe girmeseydi ben zaten numaramı vermeyi düşünüyordum. Nasıl bir yol izlemeliyim sanırım özleme tahammül edemiyorum
Bu arada sizi sıktıysam özür dilerim burada benim konumdan kat kat fazla dert var lütfen çok basit görüp kırıcı cümleler kullanmayın.. Ben sadece fikir almak istiyorum. Hepiniz benden daha iyi biliyorsunuz ki cevap yazmak zorunda değilsiniz. Şimdiden çok teşekkürler hayırlı ramazanlar :)