Adım atacağım zaman herşeyi mahveden kaynanam...

Daha önce de bu konu sahibi kaynanası eşinin doğumgünü kutluyor, arıyor diye şüpheleniyordu ne konuşuyorlar diye kayıt nasıl alınır telefonda diye soruyordu. Asıl kendisinin işi gücü eşinin ailesi olmuş ama sürekli başkalarında sorun arıyor

ben anlayamadım kadının eşiyle konuşmasına bile takmış artık paranoya yapmış bir insan ben orada kadının söylediği tek bir kötü kelime göremiyorum adım atmaya niyeti olan insan böyle yapmaya devam mı edeceksin dediğinde içeri buyur eder konuşur ben çizgi çekip başlayalım tekrar der ben adım da göremiyorum ben böyleyim işinize gelirse diye cevap veriyorsunuz düğünde şu bu oldu bla blaa.. gerçekten takıntılısınız

Düğünden 1 ay önce altınlarım üzerinden ( altınlarını bize ver, biz köye gidip hayvancılık yapıp size ev alalım diye elimden almaya çalışan , ama eminim ki verseydim har vurup harman savuracak olan bir insandı babası.. tabi bunu evlendikten sonra öğrendim iyiki de vermemişim tamamını, ama bir kısmını yine de borç bahanesiyle almış olan)

Onun dışında benim isteme, söz zamanı ne takalım, dediklerinde benim babam, ben sizin bütçenizi bilmem, ne takabiliyorsanız, kendinizi zora sokmayın diyen bir adam.. ve benim babam yurt dışında çalışıyor bir süredir, 4 ayda bir izne geliyor ve bir kere bile babamı geldiğinde arayıp hoşgeldin deyip hal hatır sormayan bir insan kp...
Benim babamın ona hiç ama hiçbir zararı dokunmadı.. onları zora sokmayacsk şekilde yapıldı ne yapıldıysa, saolsun babamın evinde oturuyoruz, insan bunları bilip te bi hal hatır eder.

Onun dışında onlara gittikçe saçma sapan konuşan, iki lafından birinin para olduğu bir insan.. ben kendisinden hoşlanmıyorum..
Ve bunlar benim içimde tabiki..
Ama oğulları ile görüşmesine vs hiçbir şey demem, ben mesafemi korurum oğulları ile nasıl bilirlerse öyle yapsınlar..
Bence bu kadar takılacak bir mevzu değil, aynı ev içinde yaşamıyorsunuz sonuçta yani..

Hanım kızımız yüce gönüllüyle kocası için tekrar adım atmak istiyor. Malum daha öncede olmuştu. Ama ne hikmetse haftalar geçiyor adım atmıyor. Sonra tam da adım atacakken olmadık bir şey sorun oluveriyor ve gene kocaya ağlayıp anneyi suçlu duruma düşürüveriyor. Ama yok ben genede suçu konu sahibinde değil o kıymet bilmeyen nankör oğlanda görüyorum. Inşallah inşallah aynı kendiniz gibi çocuklarınız olsun.

Bence büyütülecek şeyler değil bunlar, siz ailesiniz o ne demiş, bu ne demişe göre haraket etmeniz çok saçma.
Siz böyle yaptıkça kendinize yaparsınız , cama vurmuş eve davet etseydin.
Kadın bile o komşu denileni tanımadığını, çıkaramadığını her ne ise işte söylemiş.
Konuşulanlara kızıp kaynanana patlaman içeri gidip ağlaman sırf bu yüzden , lütfen ama lütfen pire için yorgan yakılmaz.
Siz böyle devam eder iseniz adınız Şizofrene çıkar. Bunu ne kendinize ne ailenize yapmayın..

Ben de kayinvalidesinin evinde oturan ama kayinvalidesini eve almayan kişilere hayret ediyorum. Dunya kaç gün biz Ahirette mutlu olalım kulağa ne romantik geliyor.Cennet e de gidersiniz bu temiz kalpliliginizle

Ortada büyüüüüük bir sorun yok.O onu dedi bu bunu dediden başka.Düğün zamanları gerginlikler yanlış anlaşılmalar olur.Herkesin yaşı,olgunluğu,cahilliği farklıdır.Kayınvalideni oğluna söyleyip ağlayaıp,oğlunun gidip bağırmasını gerektirecek hiçbirşey görmedim konuşmasında.Kadın sana bağırdı mı küfür mü etti.Camını tıklamış görünmüyorsunuz özledim ....deiş.Yok suratı şöyleydi böyleydi.
Allah aşkına genç insanlarsınız.Gidin arkadaşlarınızla vakit geçirin.Enerjinizi güzel şeylere harcayın.Bu büyüklerle atışmaktan vazgeçin.Hoşgörü,bazı şeyleri görmezden gelmek iyidir.Herşeyi de ç.ocuk gibi ağlayıp kocaya anlatmak.Bilemedim yani çok basit geliyor bana.

Ne kadar arabeskliştirmişsiniz durumu. Komik olmuş artık. Eşiniz de sizin gözyaşınıza bakıp annesine çatmiş, sanki ortada bir şey varmış gibi. Tencere kapak olmuşsunuz. Niye ayrılıyorsunuz ki?

Eski konulardan ötürü, sorunlarınız olduğunu düşünüyorum. Pireyi deve yapmak gibi. İnsan kendine acımayıp sever. Eski bir yarayı kaşımak gibi hoşuna gider ama gerçek sanmayın bu üzüntüleri.

Bulmus saf kocayi parmaginda oynatiyor ..
Koca da akil olsa bu kadinin yuzunu gorurdu 2 senede ...
Akli sira kiymet bildircek ..

Neyse ahirette bulusalim lafini tuttum
Sabah ise gelirken kocam aksam gorusuruz dedi
Sinirim bozuldu
Insan ahenkli ahenkli ahirette bulusalim falan der
Yok bildigin odun ...

Ayak yapıyosun sen boşanmazsın kaynananın evinde oturup tamir ettirmiyolar diye kavga eden yüzsüz boşanır mı onun evinde oturup onu eve almayan boşanır mı?
Kocanı kandırabilirsin ama bizi kandıramazsın.
Sırf kocan ailesiyle bir daha görüşmesin diye ayak yapıyosun senin gibi kötü insan görmedim. Allah allah diyosun ama alakan yok allahı ağzından düşürmeyip onu kullanarak inançlı gibi görünerek içinden oyunlar çeviriyosun. Masum imajı yaratmak için bunu yapıyosun ama yemezler. Allah yaksın seni inşallah.
Kocanın da gözü açılsın da sana kanmasın artık. Terketse de kurtulsa seni inşallaaaaahhhhhh.
Ama ilerde bi çocugun olsun ve aynısını gelinin sana yaşatsın da o zaman işte içindeki vicdan azabın seni rahat bırakmasın. Günahkar insan.

En kısa zamanda iyi bir psikolojik tedavi almalısınız, ne yapıyorsanız aslında kendinize yapıyorsunuz.En güzel zaman ve yaşlarınızı böyle mahvediyorsunuz hem kendinize hem eşinize.Tabi ki haklı olduğunuz yanlarınız muhakkak vardır kendinize göre yoksa bu kadar takıntı haline getiremezdiniz ama İnan’ın size zarar.Herkes mutlaka düğün zamanı olumsuz şeyler yaşamıştır ya bunlardan eksik ya fazla ama üç günlük dünya diye söyleyip o üç günlük dünyayı kendinizede,eşinizede ailesinede zindan ediyorsunuz.Böyle herlafa bu şiddetle takılmak hiç sağlıklı bir bakış açısı değil.Siz adım atmayı düşünürken kayınvalideniz sizden önce gelmiş bişeyler demiş özrünü bile beğenmemişsiniz belki normal konuşma tarzı bu belki sizden çekindiği için bu kadar alalacele konuştu ki lafı ağzına tıkamışsınız kadının.Sürekli geriye dönük yaşamakla bu ömür bitmez

Beklediğim gibi yine "nerden anlamak istiyorsa anlayan" kulübü burada...Ama size kızmıyorum çünkü birbirimizin hayatı için ifade etmiyoruz...Ben anlaşamadığım insanlarla görüşmemeyi tercih eden biriyim sanırım dünyada bunu yapan tek insan benim çoğu kişi hır gür tartışmayı seçiyor.Konularım çoğu kişinin yanında devede kulak olabilir ama şunu unutmayın ki ben hiçbir zaman onlarla tartışmayı seçmeyip uzak durmayı seçtim bunu yapmasaydım belki yaşadıklarınızın daha beterini ben yaşayacaktım.Bunu eşim için yaptım çünkü o ortası olmayan bir insan kimseye kötü söz etmedim ki sende bunu dedin olmasın.Kusura bakmayın çoğu insanın aksine eşinin ailesinden tiksinip rol yapacak bir karakterde değilim hatta asgari düzeyde görüşmek bunu yapmak isterken eşim engel olmuştur içinden gelmiyorsa görüşme demiştir.Kimsenin ne yaşadığını hiçkimse bilemez o kadar kolu komşum akrabam tanıdık vs. herşeye şahit olmuş biri bile birgün yapma bunu hatalı sensin dememişler kusura bakmayın buradaki kötü sözler hakaretler beddualar benim için bir önem arzetmiyor.Bu sebepten bu kafadakiler boşuna yorum yapmayın vaktinize yazık herkese iyi günler.

Burdaki kotu sozler ,beddualar ,verilen akillar seni enterese etmiyorsa yazma buraya !!!!
Hic sevilmiyorsun bilmem farkinda misin ?
Her yerde oldugu gibi burda da sevilmiyorsun
Uyelik iptali alip gitsen keske
Ama nerde o ....
Kaynananin evinde de istenmedigin halde oturuyorsun

Anladığım kadarıyla sevmediğin konuşmadığın ailenin evinde oturuyorsun?
O kadar kötü düşünüp evlerine neden tamah ediyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…