- Konu Sahibi banabenigeriver
Biz salağız herhalde, kaynanam evlenmeden önce aileme kızınız oğlumdan hamile kaldı doktora götürmeye geliyorum diye iftiralar mı atmadı, benim oğluyla ilişkisini bildiği halde başka kızla evlendirmeye mi çalışmadı (şimdi eltim olur), evlendik eşimi askere gönderdim bi 5 tl bile eşime yardımı olmadı, biz gene eşimizin annesidir diye bi şekilde idare etmeyi biliyoruz. Eşim de farkında kimin ne kalitede, ne niyette olduğunun.
Valla eşimi doldurup annesinin üstüne salmak istesem 5 dklık iş yemin ederim. Ama kendi annem öldü, eşiminki ölürse de küs giderse ben o vicdani sorumluluğun altından kalkamam. Eşimin böyle bi talebi olmamasına rağmen ben idare ediyorum, huzurun için sana da ılımlı olmanı tavsiye ederim. Can ciğer olma, düşman da olma. Yine zararı sana. Böyle güç savaşıyla, kavga gürültü ile ömür geçmez. Madem adama aileni seç diyosun bugün topla eşyanı git, tutan mı var?
Valla eşimi doldurup annesinin üstüne salmak istesem 5 dklık iş yemin ederim. Ama kendi annem öldü, eşiminki ölürse de küs giderse ben o vicdani sorumluluğun altından kalkamam. Eşimin böyle bi talebi olmamasına rağmen ben idare ediyorum, huzurun için sana da ılımlı olmanı tavsiye ederim. Can ciğer olma, düşman da olma. Yine zararı sana. Böyle güç savaşıyla, kavga gürültü ile ömür geçmez. Madem adama aileni seç diyosun bugün topla eşyanı git, tutan mı var?