Adım atacağım zaman herşeyi mahveden kaynanam...

Senin canının canı biraz arabesk mi takılmak istemiş gece gece :)

Sen millete gore mi şekil aliyorsun?
Hemde evlilik gibi bir olayda...
Gerekirse saygılı bir şekilde boz insanları
Susman gerekmez her zaman

Tereliye sen böyle nereye gitsen mutsuz olursun,
Buluttan nem kapıyorsun,
Kendini biraz degiştir,
Artık şu düğündekileri vs. Unut önüne bak.

Çünkü eşim arkamda beni sadece 3,5 ayda tanıyıp evlendi kına günü ailesine benim için rest çekti tek amaç beni bırakması bıraksın onunla olup huzursuz olduğum sürece anlamı yok ki uzak olup severiz birbirmizi
Doğru söyle tereliye,biz bizeyiz şurada,bu evlilikten kaçasın var değil mi;),öyle olmasa kadının oğluna hasret olmasının en büyük ceza olduğunu bilirdin.Ve hiç tınlamazdın.Eşim isteyince gidiyor deme.Bak bir sözünle sana sandığın kadar ağır laf etmeyen annesini haşlamış.
Bence de ayrılın,ama sen bu adamı çok ararsın,aha da buraya yazıyorum:mapus:

Neden komik olsun bende bunu anlamıyorum sonuçta başka ülkelerde yaşayan iki insan olabilirdik iletişim imkanımız olmayabilirdi evet ben eşimi böyle severim biliyorum ki oda sever...Evladının mutluluğunu isteyen insan onlar nasıl yaşamak istiyorsa ona saygı duyar bence.Benim eşim gidip ailesini görmeyen arayıp sormayan biri değil ben kırıldığım için görüşmeyi kestim ve buna saygı duydu içinden gelmiyorsa görüşme dedi ne zaman niyet etsem ya karşılaştığım ortamda kaynana beni rezil etmeye çalıştı ya eşime konuştu ya o bu asıl budur insanı huzursuz etmek ben benimle görüşmek istemeyen insanın peşini bırakırım saygı duyarım buysa tam tersi biliyor huzursuz olduğumu istemediğimi inat için yapıyor.
Eşin seni uzaktanda olsa mı sever mi:DTürkçeyi katlettim sayende :-)
Ya tabi,3 gün sonra bir güzelle çay içer,beş gün sonra da söz kahvesini.Sende gelir burada dövünürsün,beni seviyordu,ne çabuk unuttu diye.Benden önce bulurdu bulabilseydi deme.Kurtlu baklanın bile bir kör alıcısı vardır.Sonra sende arkanda olmalarına güvendiğin ailenin bir odasında,buralara konu açarsın sabahlar olurken.Eşimle 2 kişi olduğum günlerden birini verecekler bana şimdi,heey yavrum heeyy:DDert arıyorsun sen dert,yılllar geçtikçe artıyor,sabırsızlanma...

Eşin seni uzaktanda olsa mı sever mi:KK70:Türkçeyi katlettim sayende :-)
Ya tabi,3 gün sonra bir güzelle çay içer,beş gün sonra da söz kahvesini.Sende gelir burada dövünürsün,beni seviyordu,ne çabuk unuttu diye.Benden önce bulurdu bulabilseydi deme.Kurtlu baklanın bile bir kör alıcısı vardır.Sonra sende arkanda olmalarına güvendiğin ailenin bir odasında,buralara konu açarsın sabahlar olurken.Eşimle 2 kişi olduğum günlerden birini verecekler bana şimdi,heey yavrum heeyy:KK70:Dert arıyorsun sen dert,yılllar geçtikçe artıyor,sabırsızlanma...
Aman boşanacagindan mı sanki. İşte koca gitmiş annesini haslamis. Bu da zevkten dört köşe gibi görünmemek için arabeske bağlamış belli ki. Tabi bilinçli olarak yapmamıştır bilinçaltı çok derin ve acımasız bir yer. Simdi okudum konuyu ufak bir laftan ancak bu kadar büyük olay çıkarılabilir. :silah:

Hayatımda böyle gereksiz bir muhabbet görmedim. Kayınvalidenizin teyzesinin söyledikleri yüzünden kayınvalideyi haşlayıp gözyaşı eşliğinde duygu sömürüsü yaparak oğlunu doldurup anneye çattırıyorsunuz. Siz kabul etmesenizde bu mutsuzluğun sadece ve sadece sebebi sizsiniz. Çok tuhafki kendinizi mükemmel ve dört dörtlük sanıyorsunuz. Asla hatanızı kabul etmiyorsunuz.

Düğün zamanı herkes sorun yaşıyor ne yani ömürlük kin gidiyorsunuz. Bide ahiret iki günlük dünya diye edebiyat parçalıyorsunuz.
Yazık ya eşinize bi oğlum var Allah sizin gibi insanlardan uzak eylesin bizi.

Açıkçası dertlerini aşırı derecede büyüttüğünü düşünüyorum insanların dediklerini altında mana aramayı bırak bence .Bence senin sinirlerin biraz harap olmuş. O yüzden kadının diledi özür bile sana batmış. Şeytan zaten böyle şeylerle insanların yuvasını bozuyor .sana şimdi bu olanlar çok büyükmüş gibi geliyor ama bence çok büyük değil ..biliyor musun çözülmeyecek şeyler değil .yani aşırı hassasiyeti bırakmalısın bence. evlenmek boşanmak kolay mı ya .Yok ahirette buluşalım deyince buluşacak mısın sanki.

Bu olayın olması iyi olmuş Tereli esin annene gitme sıklığına (en azından minibüs ile gitmene)sınırlama getirmek istiyordu ...sen esini mutlu etmek icn eşinin
ailesini yemeğe davet etmeyi dusunuyordun.Bak tam adım atacaktın neler oldu:işsiz:Baska türlü eşinin teyzesinin komşusunun söylediklerinden dolayi nasil huzursuzluk çıkarılır,eş doldurulup annesine hakaret etmesi sağlanır.Aferin sana

Niye barisamak istedin ki üç günlük dünyada bi zahmet hallerini bilsinler.yerinde olsam boşanmam ama o kadınla da barismam ne güzel gelmem demiş artık.gelmesin akıllanir belki daha adım atma .

Sana bir şey diyeyim mi arkadaşım? Bu dünyanın bir de öbür dünyası var ya hani? Siz saçma sapan sebepten doldurup da annesinin üzerine salıyorsunuz ya o adamı hah işte Allah size cennet yüzü göstermesin! Bak ben hamileyim bu kadar net söylüyorum!
Allah sana senin gibi gelin nasip etsin!
Kendi sorununu kendin çözemiyor musun hasta ruhlu? Çok inanıyorsun ya hani dine imana “ Anne ve babalarınız ne yaparsa yapsın onlara Of bile demeyin, güzellikle yaklaşın” diyor o çok inandığın Rabbin!
Allah ıslah etmesin direk Hidayet versin sana!
Yazıklar olsun, nankörlüğün de bu kadarı. Yanıyorum da o kadına yanıyorum, kendisi elleriyle hayatının içine sıçmış resmen.
Banlanacaksam da umrumda değil! Sen bu lafları çoktan hakettin. Edepsiz çirkef kadın!
Gören de diyecek dünya yıkılmış! Yazık yazık yazık!
Bir gün senin evladın da senin gibi hasta ruhlu biriyle evlenir de b.ktan bir sebepten sana aynı hakaretleri yapar da inşallah o zaman görürsün.
Unutma ki gün gelir devran döner!
Allah bizleri sizin gibi Allah, hak, hukuk deyip de her tür pisliği yapan gelinlerin şerrinden korusun!

Biliyorsunuz birkaç kez niyet ettim bu kez kararlıydım bitsin dedim ya dünya kaç günlük sanki hatta buradan biriyle konuşmuştum onunda eşinin ailesi için adım atma niyeti vardı benim gibi o kendini biliyor herneyse...
Önce asıl olaydan bir iki saat evvel yaşadığım şeyi anlatayım...Eşimin rahmetlik anneannesinin komşusuna bir ortamda rastladım.Bu kişi eşimin adını bile bilmeyen biri.Beni bir tanır bir tanımaz yine sordu sen ... eşi misin diye düzelterek evet dedim çünkü yine yanlış söyledi.Daha sonra eşimin annesinin teyzesini (bu teyze bizi düğünden önce ayırmaya çalışan teyze oluyor) neden o ortama çağırmadığımı sordu.İlk başta adını söylediğinde o kim dedim komşuları sandım(aynı isimle komşuları var çünkü) teyzesi deyince kaynanamın teyzesi olduğunu anladım.Herkes duydu oda duymuştur gelsin dedim.Eşinin ailesiyle alakası olmadığı için tanımıyor dedi güldü tek amacın burada beni küçük düşürmek olduğunu kimse inkar etmesin lütfen.Şükür o ortamda başka boş boğaz olmadığından herkes duymamazlıktan gelip başka şey konuştu.Bende sessiz kaldım hem o ortamdaki saydığım sevdiğim insanlara saygımdan hemde üç katım yaşımdaki insanla ağız dalaşının gereksiz olduğundan.Bu komşuyu eşim tanımıyor açıkçası tanımamasına şaşırmadım çünkü eşim ailesinin çevresini sevmez ilgilenmez hatta eşim kenara çekip sorsaydın o densize onu ne ilgilendirirmiş dedi.Olay böyle bitti sandım...
Kısa bir süre önce bir geziye gitmiştim. Oradan eşimin ailesine yiyecek birşeyler aldım niyetim onları beraber götürmekti. Eşim ben akşam üstü bırakacağım dedi bende tamam dedim yaşadığım olay hala gerginlik yaşatıyordu bana daha sonra giderim diye düşündüm.Sonra eşim markete uğradı birşeyler almak için ne olduysa o yarım saatte oldu... Kaynanam yine alt katımda olan kankasından çıkıp mutfak camıma vurmaya başladı alacaklı gibi.Durmadan eşime seslendi üç beş kez gittim açtım kapıyı evde yok dedim nasılsın iyiyim falan neden gelmiyorsun dede seni özledin vs. diye anlatmaya başladı. İnşallah gelirim dedim sorgulamaya devam etti böyle davranmaya devam mı edeceksin dedi evet çünkü kırgınım düğün zamanı olanlar yenilir yutulur şeyler değildi dedim.Özür dilerim ya dedi ama cidden aşırı samimiyetsiz dalga geçer şekilde yüzü hali bunun göstergesiydi.Oda benim anneme kırgınmış(her bayram kandil annemi arar hiçbirşey olmamış gibi hal hatır beni sorar halbuki kendisi). istenmiyorsam böyleyim dedim lafı ben seni istedim bulduma getirdi sanki beni bulup oğluna kabul ettirmiş gibi oysa ki hayır derim diye ağlayıp acıtasyon yapanda kendisiydi.Yaşadığım olayı anlattım lütfen dedim ne tuhaf ki komşuyu oda çıkaramadı adını sanını bildiğim halde çıkaramadım dedi aaah o suratı görseydiniz insan hiç mi utanmaz derdiniz ve bu olayın üstüne eşim geldi...Hemen konuşmayı kesip kapıyı kapattı eşimle selamlaşıp on saniyede ortadan kayboldu...Eşim içeri geldiğinde ben ağlıyordum ve artık pes ettim bu dünya kaç sene sanki ahirette kavuşuruz dua edelim ayrılalım,ben olmayınca ben diye bir dertleri kalmaz istedikleri bu biz huzurlu olamayız dedim.Eşim suç bende onları bile bile evlenen bendim,iki senedir hayatını mahvettim üzdüm seni dedi.Telefonu alıp dışarı çıktı annesine bağırmaya başladı bu kaçıncı dedi bu kaçıncı son artık rahat bırak dedi annesi artık o eve adım atmam demiş...Benim istediğim bu değil ve pes etmeye artık razıyım birkaç gün içinde aileme gidip ayrılmak istediğimi söyleyeceğim biliyorum ki sonsuz destek çıkacaklar eşime kızmayacaklar çünkü onun gerçekten bir suçu yok bende kızmıyorum ona böyle olması gerekiyor demek ki beraberken huzur vermeyeceklerse sevgimiz ahirete kaldı...
Boşan gitsin çekilir hayat değil o kapiya gelen kadin sana ne dediki eşini kiskirtiyorsun senin gibi insanlar hep vardi çoğalarak var olmaya devam edecek

Ben aileme karşı eşimin arkasında dimdik dursam, ona rağmen eşim ben bosanacam dese gitse, cehennemin dibine kadar yolun var derim ardıma bakmam. Desteğe rağmen gideceksiniz kaybeden siz olursunuz ki ortada o kadar büyüteceğiz bişey yok. Bence sorunun çoğu sizden kaynaklı. Keşke aynaya baksaniz. Şikayet ettiğiniz size yapılan davranışlar sizin etkinize tepki olabilir mi diye bir düşünün. Misal kadın size kapıda ne söylemiş olabilir ki içeri girip ağlayıp trajedi yaratiyorsunuz. Madem üç günlük dünya niye bosvermeyi idare etmeyi tercih etmiyorsunuz. Belki de böylesi işinize geliyordur..

Son düzenleme:
tereliye, sen kocanı sevmiyorsun ama kendine bile itiraf edemiyorsun.

eski konularını bilmeyenler ,sana bu konu da hak verirler diyeceğim de,bu konuda bile ortada birşey yokken,olayı arabeske bağlamayı becermişsin.

normalde,şiddet gören kadınlar dışında kimseye boşan demem ama sana boşan diyorum.kocanı,ailesini bir kenara bırak da kendi ruh sağlığın için boşan.

Back