Saç Uzatma Yöntemleri Adım adım sığır iliği bakalım neler olacak

uzun zamandır bende kullanıyorum hızlı uzama etkisi yapmadı ama dökülmeyi durdurdu.evet benimde yeni saçlarım çıktı ama okadar memmun edecek kadar değil ama devam ediyorum.
benim kasap iliği kemikten ayırıp veriyor sağolsun o yönden bir sıkıntı yok.
hızlı uzaması için bugün sinemaki başlıyacağım bakalım.

artık saclarımın o dokulen yerlerınde sac cıkmazsa sankı hıc cıkmayacak gıbı sarımsak surcem cıddı cıddı sarımsak dırek surcem yaaaaaa yeter uleeeeeeeennnnn

o alnının kosesı bosmuydu yanı

ivettt boştu doldu

artık saclarımın o dokulen yerlerınde sac cıkmazsa sankı hıc cıkmayacak gıbı sarımsak surcem cıddı cıddı sarımsak dırek surcem yaaaaaa yeter uleeeeeeeennnnn

canım senin saçlarının o kısımları hep mi dökük tü yoksa yeni mi döküldü :44: bende bu kadar etki etmesinin sebebi kullanmadan hemen önce avuç avuç saçlarımın dökülmesi.2-3 ayda yarıya indi nerdeyse.bunu da yapınca başlıktaki gibi aynen fıskırdı.ben kendime yaparken eşime de yaptım.o genetik kelliğe dogru gidiyor.alnı baya açıldı. onda da farketti ama çok az.son dökülenleri çıktı sanırım.yani diyeceğim o boşluklar sende hep varsa çok fazla ümit etme.hayal kırıklıgına ugramanı istemem

Son düzenleme:

tatlım yok 1 sene ıcerısınde oyle oldu sebebdıde egzama oldum sac derımdekı kabuklarımı cekerek almaya calısmamdı.saclarımda gelıyordu egzama cok kotu bırsey kızlar ya ınsallah ordakı saclarım tekrardan cıkar cooook ıstıyorum

inşallah çıkar canım.canı gönülden isterim

herkese gunaydın kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaarrr
bugun tekrar ılık yapcam zamanım geldı ama once bı kahvaltımı falan yapayımda ayrıca bı hafta ıcerısınde sacım uzamımı sıze ıkı fotoda koyacam gorusuruzzzzzzzzzz

kokoş aynen bende kafamda kabuk arama huyu var.o kabukları yolmaya bayılıyorum tabi bu yüzden dökülüyo saçlarım ama artık kendime biraz daha hakim oluyorum kabuk aramayı bıraktım sayılır arada sırada farkında olmadan elim bi bakıyorum kafamda ben 6günde bir yapıcam iliği salı yapmıştım pazartesi yapıcam bidahakini.çünkü sık sık yapmak iyi değilmiş.burda başka bi ilik bölümünde kızın birisi 2 günde bir yapıyomuş saçı dahada sökülmeye başlamış çünkü.demek fazlası zararlıymış.sende çok sık yapma kokoş.

ben haftada bır yapıyorum tatlımcım. ya sende neden kabuk oluyo onu anlamadım

canm çünkü biara bendede egzama vardı geçen sene sonra kaşıntı vardı.kaşıntıyla kabuk oluştu.egzama geçti bu sefer alışkanlık yaptı kaşıya kaşıya kafamda yara oldu.o yaraları tekrar tırnağımla koparıyodum yenisi oluyodu.ama bikaç haftadır dokunmadığım için kabuk falan yok artk

eeee nasıl gecırdın yaaa bana haemn anlatırmısın

belki bana gülersiniz ama benim de kafamda egzama vardı ortaokuldaydım
gitmediğim dr kalmamıştı,ilaçları kullanıyordum tekrar başlıyordu,
bıkmıştım artık tam ense kökümdeydi şaçımın içinde
babaannemin bi akrabasına götürdüler beni kadın görme özürlüydü,
elinde bir arpa tanesiyle o kaşınan bölgeyi okudu üfledi,sonra da al bu arpayı göm bi yere,çürüyünce iyileşeceksin dedi
15-20 yıl olmuştur kafam o günden beri tertemiz hiç bişey yok çok şükür o günden beri..

canım bende bılıyorum o seylerı ve cok ınanırım benımde sacımın yanlarında var gercekten cok kotu bırsey ben artık doktorlara hıc guvenmıyorum doktorlar bısey bulamıyo hıc gecmeyecek omur boyu ıyılesmeyecek dedı bana aslında tedavısı baska seylerdede var bunu bılyorum keske bende bulsamda oyle bırını bende gıtsem

canm kaşıntıyla başladı sonra yara oldu kabuk vs.. geçen yıl dermatoloğa gitmiştim ilaclar vermişti dr. çokta geçmişti kaşıntı falan ama alışkanlık olmuştu kabukların iyileşmesine fırsat vermeden yoluyodum iyileşmeden tekrar kabuk bağlıyodu onuda yoluyodum sürekli.ama artk ellemiyorum kendimi tutuyorum yüzden bide denize falan giriyorum yaralar hızlıca iyileşti.
benm açımdan kafama dokunmamak en büyük tedavi yani:)

tamam bıde ben deneyım kafama goturmmeye calıscam elımı

kızlar 26 hazıran ve 8 temmuzda cekılmıs saclar.fark yok gıbı sankı ne dersınız

kızlar bırıncı resım yenı olan

Eklentiler

• $Fotoğraf0367.jpg
    35,1 KB · Görüntüleme: 631
  • $Fotoğraf0366.jpg
    30,7 KB · Görüntüleme: 665
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…