Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Uzatma Yöntemleri Adım adım sığır iliği bakalım neler olacak
- Konu Sahibi sebdicek
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?kesinlikle benim tarafımdanda takiptesin kokoşş:) buarada sığır iliğini kemikten nasıl çıkarıyosun? ben kasaptan istedim bana kocaman bi kemik verdi bunu 2 saat falan kaynat ozaman ilik içinden çıkıcak yağ gibi bişey dedi denedm ama çıkmadı ilik:S kasabın kemikleri küçük küçük parçalar halindemi kesmesi lazım? şu iliği bi çıkarsam tamamdır
tam olarak senin yaptıgın gibi yaptım bende.benim amacım saç çıkartmaktı.boyuda uzadı fena olmadı.2 ay boyunca haftada bir defa olacak şekilde.sonuç 2 ayda 8-10 cm uzamış ve yeni bebek saçlar 15 günde yeni saçların çıkmaya başlıyor canım.saçlarını cm le.uzamasıda belli ediyor hemen.
ya bu harıka bı haberrrrrrrrrrrr 2 ayda 10 cm allahım benımde saclarım uzasıııııııııınnnn ve yenı saclarım cıksın... eee devam edıyomusun pekı nasıl bı duygu
Takip etcem topiğini.Umarım güzel sonuçlar alırsın.Allah yardımcın olsun...
tesekkur ederım guzel kardesım yaaa ınsallah ıse yarar
kesinlikle benim tarafımdanda takiptesin kokoşş:) buarada sığır iliğini kemikten nasıl çıkarıyosun? ben kasaptan istedim bana kocaman bi kemik verdi bunu 2 saat falan kaynat ozaman ilik içinden çıkıcak yağ gibi bişey dedi denedm ama çıkmadı ilik:S kasabın kemikleri küçük küçük parçalar halindemi kesmesi lazım? şu iliği bi çıkarsam tamamdır
gıttım kasaba koca bı kemık getırdı arkadan ılık lazım dedım kemıgı sadece ıkıye boldu bende evde bıcakla cıkardım belkıde tamamını cıkaramamıs olabılırım bı dahakıne bı kac parcaya boldurcem daha ıyı olur
ben ılıgı kaynattım kemık kaynatmak cok zahmetlı olur sende bı dahakıne oyle yap fıstıgım
ya bu harıka bı haberrrrrrrrrrrr 2 ayda 10 cm allahım benımde saclarım uzasıııııııııınnnn ve yenı saclarım cıksın... eee devam edıyomusun pekı nasıl bı duygu
benim saçlarım perma yandı dökülüyordu.avuç avuç tarifi dener denemez dökülmesi kesildi önce.15 günden sonra yeni bebek saçlarım belirdi.ve ben daha anlamadan uzadılar.2 ay yaptım bıraktım ama bir kenarıya not ettim.dökülme oldugunda yada uzamasını istediğimde tekrar başlayacagım
tamam tatlım yarn falan kasaplara bi uğruyayım yine:) kemik kaynattım bugün ilik çıkar diye çıkmadı ama o koku beni benden aldıı
kasabından kasabına değişiyor tavırları.ama seninkide pek insafsızmış içindeki iliği çıkartıp veren bile var.eşime de kemik vermişler.çekiçle bıcakla çıkartmıştı.
canım emegin ve paylaştıgın icin tesekkur ederiz bakalım umarım istedigin sonucu alırsın :)
desteklerınız ıcın sagolun kızlar tesekkur ederım
benim saçlarım perma yandı dökülüyordu.avuç avuç tarifi dener denemez dökülmesi kesildi önce.15 günden sonra yeni bebek saçlarım belirdi.ve ben daha anlamadan uzadılar.2 ay yaptım bıraktım ama bir kenarıya not ettim.dökülme oldugunda yada uzamasını istediğimde tekrar başlayacagım
eeee suan upuzun sacların var bıde o kadar sakın anlatıyorsunkı boyle mucızevı bıseye sevınmemıs gıbısın normal bısı gıbı anlatıyorsunn ama cok etkılı olmus sende
kasabından kasabına değişiyor tavırları.ama seninkide pek insafsızmış içindeki iliği çıkartıp veren bile var.eşime de kemik vermişler.çekiçle bıcakla çıkartmıştı.
yok ama ılıgı cıkarabılmem ıcın ıkıye boldu en azından zaten ucretsız alıyoruz bıde ılıgı cıkarmasını nasıl ısterım
kızlar saçımı bi güzel ilikledim folyoladım beklemedeyim bikaç uygulamadan sonra etkisini paylaşıcam inş uzar ve minik minik saçlar çıkar :84:
aaaa canım yaptınmı sonunda beraberız senle cunku bende daha bı kez yaptım sende foto koy tatlım bak unutma olurmu
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-r...enk-yakisiyor-kizlar-fikir-alabilirmiyim.html
kızlar buraya da bakın bı burdada bı sorum var
kızlar buraya da bakın bı burdada bı sorum var
aaaa canım yaptınmı sonunda beraberız senle cunku bende daha bı kez yaptım sende foto koy tatlım bak unutma olurmu
tamam canm 2 hafta sonra öncesi ve sonrasını koyarm ay bi uzasındaa albüm yaparım nolcak (=
tamam canm 2 hafta sonra öncesi ve sonrasını koyarm ay bi uzasındaa albüm yaparım nolcak (=
tamam kankı yaparız albumu uzasın yeterkı
eeee suan upuzun sacların var bıde o kadar sakın anlatıyorsunkı boyle mucızevı bıseye sevınmemıs gıbısın normal bısı gıbı anlatıyorsunn ama cok etkılı olmus sende
üzerinden 2-3 ay geçti de ondan sakinliğim.dökülmesinin durması yeni saçlar uzama derken sen o dönemde görecektin beni.hergün ayna karşısına geçip yeni çıkanları seviyordum kend, kendime konusuyordum
Yaaaa gerçekten işe yarıyor mu bu,saç çıkarıyor mutam olarak senin yaptıgın gibi yaptım bende.benim amacım saç çıkartmaktı.boyuda uzadı fena olmadı.2 ay boyunca haftada bir defa olacak şekilde.sonuç 2 ayda 8-10 cm uzamış ve yeni bebek saçlar 15 günde yeni saçların çıkmaya başlıyor canım.saçlarını cm le.uzamasıda belli ediyor hemen.
Yaaaa gerçekten işe yarıyor mu bu,saç çıkarıyor mu
canım alnımda olan saçlarım o dönemde yeni çıkan saçlarımdı.2 ay içerisinde en az 3 defa o kısımda böyle bebek saçlar çıktı ve hızla uzadı
Eklentiler