tam olarak senin yaptıgın gibi yaptım bende.benim amacım saç çıkartmaktı.boyuda uzadı fena olmadı.2 ay boyunca haftada bir defa olacak şekilde.sonuç 2 ayda 8-10 cm uzamış ve yeni bebek saçlar15 günde yeni saçların çıkmaya başlıyor canım.saçlarını cm le.uzamasıda belli ediyor hemen.
Takip etcem topiğini.Umarım güzel sonuçlar alırsın.Allah yardımcın olsun...
kesinlikle benim tarafımdanda takiptesin kokoşş:) buarada sığır iliğini kemikten nasıl çıkarıyosun? ben kasaptan istedim bana kocaman bi kemik verdi bunu 2 saat falan kaynat ozaman ilik içinden çıkıcak yağ gibi bişey dedi denedm ama çıkmadı ilik:S kasabın kemikleri küçük küçük parçalar halindemi kesmesi lazım? şu iliği bi çıkarsam tamamdır
ya bu harıka bı haberrrrrrrrrrrr 2 ayda 10 cm allahım benımde saclarım uzasıııııııııınnnn ve yenı saclarım cıksın... eee devam edıyomusun pekı nasıl bı duygu
tamam tatlım yarn falan kasaplara bi uğruyayım yine:) kemik kaynattım bugün ilik çıkar diye çıkmadı ama o koku beni benden aldıı
canım emegin ve paylaştıgın icin tesekkur ederiz bakalım umarım istedigin sonucu alırsın :)
benim saçlarım perma yandı dökülüyordu.avuç avuçtarifi dener denemez dökülmesi kesildi önce.15 günden sonra yeni bebek saçlarım belirdi.ve ben daha anlamadan uzadılar.2 ay yaptım bıraktım ama bir kenarıya not ettim.dökülme oldugunda yada uzamasını istediğimde tekrar başlayacagım
kasabından kasabına değişiyor tavırları.ama seninkide pek insafsızmışiçindeki iliği çıkartıp veren bile var.eşime de kemik vermişler.çekiçle bıcakla çıkartmıştı.
kızlar saçımı bi güzel ilikledim folyoladım beklemedeyim bikaç uygulamadan sonra etkisini paylaşıcam inş uzar ve minik minik saçlar çıkar :84:
aaaa canım yaptınmı sonunda beraberız senle cunku bende daha bı kez yaptım sende foto koy tatlım bak unutma olurmu
tamam canm 2 hafta sonra öncesi ve sonrasını koyarm ay bi uzasındaa albüm yaparım nolcak (=
eeee suan upuzun sacların var bıde o kadar sakın anlatıyorsunkı boyle mucızevı bıseye sevınmemıs gıbısın normal bısı gıbı anlatıyorsunn ama cok etkılı olmus sende
Yaaaa gerçekten işe yarıyor mu bu,saç çıkarıyor mutam olarak senin yaptıgın gibi yaptım bende.benim amacım saç çıkartmaktı.boyuda uzadı fena olmadı.2 ay boyunca haftada bir defa olacak şekilde.sonuç 2 ayda 8-10 cm uzamış ve yeni bebek saçlar15 günde yeni saçların çıkmaya başlıyor canım.saçlarını cm le.uzamasıda belli ediyor hemen.
Yaaaa gerçekten işe yarıyor mu bu,saç çıkarıyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?