Saç Uzatma Yöntemleri Adım adım sığır iliği bakalım neler olacak

kesinlikle benim tarafımdanda takiptesin kokoşş:) buarada sığır iliğini kemikten nasıl çıkarıyosun? ben kasaptan istedim bana kocaman bi kemik verdi bunu 2 saat falan kaynat ozaman ilik içinden çıkıcak yağ gibi bişey dedi denedm ama çıkmadı ilik:S kasabın kemikleri küçük küçük parçalar halindemi kesmesi lazım? şu iliği bi çıkarsam tamamdır

ya bu harıka bı haberrrrrrrrrrrr 2 ayda 10 cm allahım benımde saclarım uzasıııııııııınnnn ve yenı saclarım cıksın... eee devam edıyomusun pekı nasıl bı duygu

gıttım kasaba koca bı kemık getırdı arkadan ılık lazım dedım kemıgı sadece ıkıye boldu bende evde bıcakla cıkardım belkıde tamamını cıkaramamıs olabılırım bı dahakıne bı kac parcaya boldurcem daha ıyı olur

ben ılıgı kaynattım kemık kaynatmak cok zahmetlı olur sende bı dahakıne oyle yap fıstıgım

tamam tatlım yarn falan kasaplara bi uğruyayım yine:) kemik kaynattım bugün ilik çıkar diye çıkmadı ama o koku beni benden aldıı

canım emegin ve paylaştıgın icin tesekkur ederiz bakalım umarım istedigin sonucu alırsın :)

ya bu harıka bı haberrrrrrrrrrrr 2 ayda 10 cm allahım benımde saclarım uzasıııııııııınnnn ve yenı saclarım cıksın... eee devam edıyomusun pekı nasıl bı duygu

benim saçlarım perma yandı dökülüyordu.avuç avuç tarifi dener denemez dökülmesi kesildi önce.15 günden sonra yeni bebek saçlarım belirdi.ve ben daha anlamadan uzadılar.2 ay yaptım bıraktım ama bir kenarıya not ettim.dökülme oldugunda yada uzamasını istediğimde tekrar başlayacagım

tamam tatlım yarn falan kasaplara bi uğruyayım yine:) kemik kaynattım bugün ilik çıkar diye çıkmadı ama o koku beni benden aldıı

kasabından kasabına değişiyor tavırları.ama seninkide pek insafsızmış içindeki iliği çıkartıp veren bile var.eşime de kemik vermişler.çekiçle bıcakla çıkartmıştı.

eeee suan upuzun sacların var bıde o kadar sakın anlatıyorsunkı boyle mucızevı bıseye sevınmemıs gıbısın normal bısı gıbı anlatıyorsunn ama cok etkılı olmus sende

kasabından kasabına değişiyor tavırları.ama seninkide pek insafsızmış içindeki iliği çıkartıp veren bile var.eşime de kemik vermişler.çekiçle bıcakla çıkartmıştı.

yok ama ılıgı cıkarabılmem ıcın ıkıye boldu en azından zaten ucretsız alıyoruz bıde ılıgı cıkarmasını nasıl ısterım

kızlar saçımı bi güzel ilikledim folyoladım beklemedeyim bikaç uygulamadan sonra etkisini paylaşıcam inş uzar ve minik minik saçlar çıkar :84:

kızlar saçımı bi güzel ilikledim folyoladım beklemedeyim bikaç uygulamadan sonra etkisini paylaşıcam inş uzar ve minik minik saçlar çıkar :84:

aaaa canım yaptınmı sonunda beraberız senle cunku bende daha bı kez yaptım sende foto koy tatlım bak unutma olurmu

eeee suan upuzun sacların var bıde o kadar sakın anlatıyorsunkı boyle mucızevı bıseye sevınmemıs gıbısın normal bısı gıbı anlatıyorsunn ama cok etkılı olmus sende

üzerinden 2-3 ay geçti de ondan sakinliğim.dökülmesinin durması yeni saçlar uzama derken sen o dönemde görecektin beni.hergün ayna karşısına geçip yeni çıkanları seviyordum kend, kendime konusuyordum

Yaaaa gerçekten işe yarıyor mu bu,saç çıkarıyor mu

Yaaaa gerçekten işe yarıyor mu bu,saç çıkarıyor mu

canım alnımda olan saçlarım o dönemde yeni çıkan saçlarımdı.2 ay içerisinde en az 3 defa o kısımda böyle bebek saçlar çıktı ve hızla uzadı

Eklentiler

• $Peri.jpg
    28,9 KB · Görüntüleme: 1.383
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…