Kızlar şampuan olarak komili kullandım ama sonuç çok kötü.. Saçımda kepek yarattı, ve saç diplerim çok hassaslaştı hiç hiç tavsiye etmiyorum
Su ara chi nourish intenseye kafayi taktim indirimli bulursam deneyecem birde davines ürünlerine bakabilirsin pahali ama cok uzun süre gidiyor bu sampuanlar az az kkullanildigi icin
ay maşşallah nerelerned nereye gelmiş saçların senin saçlar darısı benim başıma inşallahBu arada saçlarımın son durumu bu ıslak hali
Eki Görüntüle 1729592
ayy benimde sarımsak ve çam terebantin sayesinde ole anlım iyice daraldı çıkan saçlar yüzünden ay çok sinirimi bozdu sizinde ölemi tek benimmi anlımdan çıkıyo bu saçlarSarımsak şampuanı ve sinemaki sayesinde saç fışkırıyo kafamda şuan kullanmiyorm ama hala cikiyor
Sarımsak şampuanı ve sinemaki sayesinde saç fışkırıyo kafamda şuan kullanmiyorm ama hala cikiyor
ay maşşallah nerelerned nereye gelmiş saçların senin saçlar darısı benim başıma inşallah
Evet saçlarıma bakım yaparken akıyordu alnıma hiç umursamiyordum acayip tüh çıktı kuaföre gittim ilk defa alnımı aldırdı yüzünü aldıran bir insan değildim korkuyorum şimdi annem yüzünde çok çıkar dedi şampuan a çam terebentin kattm yüzüme geliyor ister istemez ne yapacağım bilmiyorum bende
Mecidefendiydi galiba canim yanlış hatırlamyrsm degistm cunku uzun zamandir
Ben onu fazla begenmedim ya bi iki kere kullandım duruyo olece aslinds dökülme icin baska şeyler bulsanŞimdi watsonsun şampuanını kullanıyorum henüz bitiremedim o bitince elseve 6 mucizevi yağ şampuanını kullanıcam bakalım dökülmenin önüne geçebilsem bide
Bencede eger dokulmesini durdurmak istiyorsan sarimsak sampuanı kullan sana tavsiyem
Ben onu fazla begenmedim ya bi iki kere kullandım duruyo olece aslinds dökülme icin baska şeyler bulsan
Iyi bari canim gozun aydinben dökülmenin nedenini buldum kızlar saç kremi benim saçlarımo döküyo 2 seferdir kullanmıyorum ve bi kaç tel saçım döküldü saçımı tarıycağım zaman mucizevi yağımdan sürüyorum hemen taranıyoor
ben dökülmenin nedenini buldum kızlar saç kremi benim saçlarımo döküyo 2 seferdir kullanmıyorum ve bi kaç tel saçım döküldü saçımı tarıycağım zaman mucizevi yağımdan sürüyorum hemen taranıyoor
Sarımsak şampuanı ve sinemaki sayesinde saç fışkırıyo kafamda şuan kullanmiyorm ama hala cikiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?