- 17 Ocak 2016
- 168
- 86
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Restorex kullanan varmı kızlar
zigavus ise içinde çok katkı varmış siz hangisini kullandınız peki ?Bencede eger dokulmesini durdurmak istiyorsan sarimsak sampuanı kullan sana tavsiyem
onu bende kullanıyorum gercekten çok güzelyağ bakımlarımı o kadar çok aksatıyorum ki okul hastane arası gidip gelmek zorladığı için beni haftasonlarını kendi yağıyla beslenmesine fırsat veriyorum duş sonrası saç uçlarıma avonun saç onaran yeşil kapaklı yağını sürüyorum etkisi çok güzeel
Bu arada saçlarımın son durumu bu ıslak hali
Eki Görüntüle 1729592
bende dediğin gibi yaptım canım bakım yağlarını diplere uçlarına saf zeytinyağı sürdüm mis gibi oldu ayın sonunda sıgır iliği son sonra zeytinyaglı sarımsak kürüne geçmeyi planlıyorumCanım nacızane bır tavsıye karısım yağları sadece dıplere sur boylara ve uçlarada sade bır yağ zeytinyağı olur badem olur hındıstan cevıxı olur
işte ınce tellı olunca orda duruyom enım kalın tellı olunca ordan bılıyom neyın ıyı geldıgınıcanım saçlarım ince telli dipleri yağlı ama uçları kuru benim gibi dengesiz saçlarım
şifa olsun canımbende dediğin gibi yaptım canım bakım yağlarını diplere uçlarına saf zeytinyağı sürdüm mis gibi oldu ayın sonunda sıgır iliği son sonra zeytinyaglı sarımsak kürüne geçmeyi planlıyorum
Ben şu videolardan görüp beğendiğim katlı saçı deneyim dedim böyle önleri kısa arkası kısa kullandım bir aydır sonra uzadıkça yazık olur diye bugün gittim omuz hizzamda kestirdim en hızlı böyle gerçekten çabuk uzatan formüller neler saçım çok zor uzuyor
yılan yağı kullanıp saç uzatanlar var mı
Kızlar benim denemdgm yöntem kalmadı herşey aklnza gelen herşey ampul ler yağlar kürler şampuan yağ soğan sarmsk turp
Kısaca saçı sadece yıkyn daha iyi etki ben Öyle yapıyorum aTık çok da güzel uzuyor
Ben Artık kına yapıyorum hergün yıkym belime geldi hemen hemen hızlı uzuyor parlak canlı rengi de güzel dolaşma olmuyor Artık kuru da değil önce ki kürler kuruttu saçlarımi yeni yeni düzeliyor .kinada çok yardımcı beslemek için .
Boya dan daha iyi 3ay dir yapıyorum kina 3ay daha yapcm zaten kızıl renk kullanıyorum mürdüm kızıl i Boya alcm onu yapp tekrar kina yapcm Öyle çok güzel oluyor Boya ayrı bir parlak oluyor kınann sayesinde hem rengi de solmş gibidurmuyor .yapmak isteyenler e güzel fikir Ben hep yapıyorum sonra herkes rengini soruyor
Ben Artık kına yapıyorum hergün yıkym belime geldi hemen hemen hızlı uzuyor parlak canlı rengi de güzel dolaşma olmuyor Artık kuru da değil önce ki kürler kuruttu saçlarımi yeni yeni düzeliyor .kinada çok yardımcı beslemek için .
Boya dan daha iyi 3ay dir yapıyorum kina 3ay daha yapcm zaten kızıl renk kullanıyorum mürdüm kızıl i Boya alcm onu yapp tekrar kina yapcm Öyle çok güzel oluyor Boya ayrı bir parlak oluyor kınann sayesinde hem rengi de solmş gibidurmuyor .yapmak isteyenler e güzel fikir Ben hep yapıyorum sonra herkes rengini soruyor