düz yada ıslakken foto atarsan daha iyi olur örgülü olduğu için anlaşılmıyo
kuzucum ben sana dax supergroyu sormak istiyorum ben onu en son kullandığımda saçımdan arındıramadım kaç kere yıkadıysam günlerce o yağlı görünümlü saçlarla gexdim ve birdaha da kullanmadım sen nasıl kullanıyorsun daxı ve faydalı olduğunu düşünüyomusun bende yapsam mi diye düşünüyorum valla saç uzatma küründe başarılar bence her bakımın mutlaka faydası oluyodur sabırla devamÇekim açısı pek uygun değil resmin ama bu şekilde su an saclariim Eki Görüntüle 1557012 Eki Görüntüle 1557013
kuzucum ben sana dax supergroyu sormak istiyorum ben onu en son kullandığımda saçımdan arındıramadım kaç kere yıkadıysam günlerce o yağlı görünümlü saçlarla gexdim ve birdaha da kullanmadım sen nasıl kullanıyorsun daxı ve faydalı olduğunu düşünüyomusun bende yapsam mi diye düşünüyorum valla saç uzatma küründe başarılar bence her bakımın mutlaka faydası oluyodur sabırla devam
anladım canımcım bende öyle yapayım ozaman yaptığım zaman sağlıklı güzel upuzun saçlar dileğiyleCanım seve seve yardımcı olurum tabikiben daxi parmak uclarimla saçlarıma masaj yaparak yediriyorum sonra yikiycagim zaman saçımi islatmadan şampuan döküp kopurtuyorum 2 yikamada tertemiz oluyor saclariim
anladım canımcım bende öyle yapayım ozaman yaptığım zaman sağlıklı güzel upuzun saçlar dileğiyle
kızlar bu dax supergro işe yarıyor mu?
fiyatı ne kadar acaba? Watsonsta satılıyormuş sanırım bugün gidip bir bakayım bendeEvet canım bende ise yaradı hiç uzamayan saçlarımı besledi, yumuşattı ve uzatmaya başladı
maşallah saçların gürleşmiş darısı bana :)
yok yok gayet güzel duruyor saçların yaptığın bakımlar sonuç vermişAyy bunu duyduğuma o kadar çok sevindim ki anlatamam saçımin hep ince telli oluşundan şikayet ederdim bende