Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Kesim ŞekilleriAdım-adım sac toplama sekıllerı
Ay ne yapacağız peki kestirmek de istemiyorum böyle de bakımsız. Zaten ince telli fon cektirmek işim değil. Millet ne yiyor ne iciyor da saçları canlı oluyor anlamıyorum :'(
Ay ne yapacağız peki kestirmek de istemiyorum böyle de bakımsız. Zaten ince telli fon cektirmek işim değil. Millet ne yiyor ne iciyor da saçları canlı oluyor anlamıyorum :'(
Benimde ince telli çıt deyip kırılıyor.2 yıldır böyle benim de saçlarım.Ben 3-4 aydır düzleştirici kullanmıyorum.Boyamayı da bıraktım.Eczaneden aldığım bir şampuanı kullanıyorum,ne kadar düzeldiğini zaman gösterecek artık...
modeller çok hoş ama malesef ben fotolardan anlayamadım nasıl yapıldıklarını. video olmadan anlayamıyorum. krepeli ve dalgalı modeller çok hoşuma gidiyor. bende krepe tarağı var, ama nasıl kullanmam gerektiğini bilmiyorum, beceriksizim saç yapma konusunda :26:
modeller çok hoş ama malesef ben fotolardan anlayamadım nasıl yapıldıklarını. video olmadan anlayamıyorum. krepeli ve dalgalı modeller çok hoşuma gidiyor. bende krepe tarağı var, ama nasıl kullanmam gerektiğini bilmiyorum, beceriksizim saç yapma konusunda :26:
habunlar çok güzel.bende hep klasik şekilden bıktım ya.saçlarıma şekil veremiyorum çok beceruksuzimm.bunalrda güzel modeller ama yapamam gibime geliyi :)
Hepsine bayıldım ama modellerin bir çoğu örgü ile yapılacak şeyler ve ben saç örmesini beceremiyorum.Hep topluyorum.Bir de yaz geldi terliyorum o yüzden hep toplu kullanıyorum.