tşkler canım :)çok güzelll ya ellerinize sağlık...
levrek canım ip senin tercihine kalmış ister muline ip kulanırsın istersen kanaviçe ip,yada farklı bi ipkızlar bana bu sayfada yardım edip bu işe başlamama yardımcı olduğunuz için hepinize çok teşşekür ederim öncelikleeeopuyorumnanaktan
tijencim bişi sormak istiorum zincir işinde kullandığın ipin bi ismi varmı yada nasıl bi iplik kullanmak gerek :uhm:
çok zevkli bi uğraş sanırım sevdiğim için hiç zor gelmiyor :))çok emek sarfedilmesi gereken bişi kurdela nakışı.bir ark da gidiyodu ondan biliyorum
ama ortaya harika ürünler çıkıyo sizinki gibi:)
harika bir paylaşım sergilemişsiniz....kutlarım....
saolasın cnm sizden aldığım bilgilerle havlu yapmaya çalıştım umarım artık bitirebilirsem çıkartıcam gün işiğına tekrar teşekkürler kolay gelsin hepimizeee
Bu bohçada kullandığınız kumaşın ismini öğrenebilir miyim ? Bohçanın kenarındaki işlemeleri ve kumaşını çok beğendim deEllerinize sağlık bu arada konularınızın takipçisiyim
KK dan çok şey öğrendim ve kendi bilgimide pylaşıp bişiler öğretebilirsem ne mutlu bana :)sevgili Tijeen yaptığın güzel işlemeleri ve özellikle yeni başlayanlara nasıl içten yardım ettiğini gördükten sonra benimde bu işe bi el atasım geldi... bu içtenliğin için teşekkürler...
cevapladığın için teşekkür ederim :))))))))))))))))))
çok güzeller ya bende yapmak istiyorum ama okadar çok yarım işim varki
resimleri göremiyorummmmmmmmmm
evet resimlerim çalınmış yok, kim çaldı yaaaaaaaa
bi el atayım acaba sorun nerde ? haber verdiğin için tşkler