Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
hediyenin boylesini allah herkese nasip etsin.. :1shok: yok yok sen beni nufusuna gecir, bu isin baska yolu yok kaydirigubbakcemile3 emegine saglik canim.. ellerin dert gormesin inssssssssss :Saruboceq:
Birde hani boçanın arka temizliği için silikon kullandınmı hiç ben ilk çalışmamda kullandım sattıklarımdada var bir şikayet duymadım sende dene istersen daha kolay oluyor.
Birde hani boçanın arka temizliği için silikon kullandınmı hiç ben ilk çalışmamda kullandım sattıklarımdada var bir şikayet duymadım sende dene istersen daha kolay oluyor.
Vallahi diyorum ya bir şikayet duymadım kendimde yıkayıp denemedim ben daha kendime birşey yapamadım terzi kendi söküğünü dikemezmiş ya o hesap yaptıklarımı hep sattım kendime sehpa takımı yapıcam bıktım dantelden değişik birşey olsun tabii onuda kaptırmazsam:)