inan ben kurdelenin cinsini bile bilmiorum oyüzden resmini ekledim.iğnelerde resimdekiler üzerinde dediğim gibi 18-22 yazıo kurdeleler fln doğrumu? teşekürler sizedeeee
Resimden pek seçemedim ama ipek kurdeleye benziyor.Ama en kalitelisi majestik.bence kullanıyorsan bundan bunu denemelisin.Ayrıca kullanmadan önce ufak bir deneme parçasına az birşey işleyip yıkayın.Bazen en kaliteli kurdeleler bile boya verebiliyor.En azından emek vermeden önce iyi iş çıkarmış olursunuz.benim kullandığım kurdelenin cinsi ne oluyo bilen varmı?
Resimden pek seçemedim ama ipek kurdeleye benziyor.Ama en kalitelisi majestik.bence kullanıyorsan bundan bunu denemelisin.Ayrıca kullanmadan önce ufak bir deneme parçasına az birşey işleyip yıkayın.Bazen en kaliteli kurdeleler bile boya verebiliyor.En azından emek vermeden önce iyi iş çıkarmış olursunuz.
Sevgili kane elindeki urdele en kaliteli kurdeleden.Ama tijeenini yyaptığının aynısını yapmak istiyorsan organze kurdele alman lazım.Senin aldığın ipek kurdele.Ama ben organzedense ipek kurdeleyei tercih ediyorum..Daha kullanışlı çünkü.Ömrü daha uzun.
organze olmadığı kesinde gerisinni bilmiyom:1no2:benim kullandığım kurdelenin cinsi ne oluyo bilern varmı?
Resimden pek seçemedim ama ipek kurdeleye benziyor.Ama en kalitelisi majestik.bence kullanıyorsan bundan bunu denemelisin.Ayrıca kullanmadan önce ufak bir deneme parçasına az birşey işleyip yıkayın.Bazen en kaliteli kurdeleler bile boya verebiliyor.En azından emek vermeden önce iyi iş çıkarmış olursunuz.
ya çok teşşekür ederim benimle ilgilendiğiniz için a.s.
birazdan organze ve ipek kurdele alıcam bide şu iğne olayını sorucam benimkinden incesi varmı die
umarım yapabilirim saolunn
bencede hem çok güzel bir iş çıkıyor emde yapması eğlenceliii =)
ama benim sormak istediğim örneğin elimizde 5 metre kurdele var biz sadece 1 tane balıksırtı ufak bi yaprak yapıcaz bunun için kurdeleyi yetebilecek kadarını kesipmi kullanıosunuz yoksa 5metre kurdeleyi o yaprak bitene kadar kullanıp geri kalanını sonramı kesiosunuz?
bana sanki baştan kesmek daha mantıklı geldi çünkü ilk denememde kesmedim 1 yaprak denemesinde 2 metre kurdele kumaşın bi altına bi üstüne gitti geldi hep yıprandı
tabbi kesmelisin tahmini 35 cm gibi kes ama yapacağın ,işede bağlı
sana bir öneri bu bölümü en başından bi incele derim(adım adım kurdela nakışını)
kumaşımızın altıda önemli temiz olmalı çok fazla atlamalar yapma derim
çok teşşekkür ederim tekrar inceliycemm
bide böle durum var tabii dediğin gibi arkasıda önemli
buarada yaptıklarınız çok güzel ellerine sağlıııkkkk alkisalkisalkis umarım bende ileride böle şeyler başarabilirim :Saruboceq: