E çok güzel böyle devam et bende ayça kayanın kitabı var bende aynı formülü uygulamaya çalışıyorumCogunlukla sebze tuketmeye calisiyorum tum bildiklerimi harmanliyorum mesela benim kan grubum b rh pozitif bana tavuk susam kilo vermemi yavaslatiyormus bunu da yeni ogrendim daha once 53333 sayarak zayiflamistim ama simdi cok yavas gidiyo kilolar mumkun oldugunca aksam ac yatmaya calisiyorum sksam yemegimi en gec 18 .30 gibi yemege dikkat ediyorum gecede yogurt kuru yapiyorum 2 kasik yogurt limon pul biber olan simdilik boyle cnm
He bide 30 35 dk kadar da leslie yapiuorum
YANLIŞ yere yazmışım:)) günlüğüne bakmıştım sayfa burda kalmış dıkkat etmedım:))Menum
Kahvaltı 1yumurtalı, beyaz peynir 4zeytin, çeri domates 4,5,tane, maydanoz, dereotu, 1dilim ekmek, 1t.k tahinpekmez
Öğle 1kutu süt, 2ceviz
Ara ikisibirarada 5 fındık
Akşam 1 tabak çorba, 5 istavrit bağlama, salata yoğurtlu kereviz 1kase, 5 tane acıbiber.
Ara sütlü türk kahvesi, 1armut
3lt su 2bardak bitki Çayı
Spor yok ama evi dip köşe temizledin
Onemli degil canim istersen burayada yazabilirsinYANLIŞ yere yazmışım:)) günlüğüne bakmıştım sayfa burda kalmış dıkkat etmedım:))
Teşekkür ederim canım benimOnemli degil canim istersen burayada yazabilirsin
Menun de gayet guzelmis
Cok tesekkur ederimm..bende seni hatirliyorum canim ...sen ne yaptin verdinmi kilolarini...ben yazin koruyamadim yaa nerdeyse 10 kilo aldim ama bi daha boyle bi hataya dusmiycem zayiflasam bile diyete devam edicem insallah...Günlüğün hayırlı olsun. Bir hafta için iyi kilo vermişsin. Kutlarım. Bir ara bende yaptım ama çaya şeker koyduğum için tahıl hep bir fazla oluyordu. Günlük liste yapmak lazım. Hatırlıyorum sen güzel kilo vermiştin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?