- 26 Eylül 2012
- 216
- 205
- 53
- Konu Sahibi vanilyakokanev
ne kadar güzel bir çalışma tamam deneyeyim şimdi.
ben bugün bir arkadaşımdan daha şanslıyım çünkü asgari ücretli de olsa bir işim var ( olumlama mesajında bile sitem ettim)
ben bugün dün durakta selpak satan amcadan daha şanslıyım çünkü dilediğim şeyi daha rahat alabiliyorum.
ben bugün vapurda yol boyu kafasını telefonundan kaldırmayan kadından daha şanslıyım, çünkü ben etraftaki güzellikleri izledim, martılara karabataklara baktım
ben bugün şeker hastası bir insandan daha şanslıyım çünkü tatlı bir şey yerken düşünmek zorunda kalmıyorum
ben bugün mutsuz bir ilişki yürütmeye çalışan bir insandan daha şanslıyım çünkü yalnız da olsam bir gün gerçekten mutlu olacağım günlerin umudunu taşıyorum..
Bu çalışmaya hayatımızda olan kişileri koyarsak daha somut olacaktır. Ben hep hayatımdaki insanlar ile ilgili yapıyorum.
Meselaaaa ben Eşimden daha şanslıyım çünkü cumartesi işe gitmiyorum
Alt komşudan daha şanslıyım çünkü tüm gün ev işi yapmıyorum(onlar 8 kişi ) gibi
Sitem olmasın bence çünkü bu motive olmamızı sağlayan bir çalışma
Ayrıca dolunay etkisi devam ediyor bizi üzen kızdıran şeyleri bir kağıda yazıp daha sonra yakıp suya atın ve bütün o sıkıntıların yanan kağıtlar gibi yok olduğunu ve suyla akıp gitmesi gibi hayatımızdan çıktığını hayal edin ( ben dün gece gece sanırım 23.30 du balkonda yaktım kağıdı ) ehehe