- 17 Aralık 2014
- 1.390
- 970
- 43
- 41
- Konu Sahibi vanilyakokanev
güçlü olmak mı hahhaaaayyyyttttt kim güçlü bu hayatta yaaaa millet vitrinle geziyor kızım aç gözünü ??? hayat iniş çıkıştır. senin gücün yaptığın işin kalitesindedir. tamam ulu orta uluyarak ağla diyen yok ama ben bunda utanılacak hiiiiççç birşey göremiyorum. kalbi olan herkesin klabi kırılır. Bu konuda sana birşey diyemez kimse kime ne oılacağı belli değil . sadece oalylar kraliçesine bağlamazsın ama o da şimdi değil. yazdıklarını okudum olumlamalarla ilgili yazan arkadaş süüper doğru yazmış, ben de uygulayacağım klavyesine dimağına sağlık.Böyle ağlayarak görülmek hiç istemezdim. Güçlü olmak zorundaymışım gibi hissediyorum böyle olamadıkça da hayal kırıklığı yaşıyorum. Ancak güçlü gibi göründükçe de içimde ki fırtınalar kasırgalara dönüşüyor gözyaşlarım da böyle olmadık yerlerde yağıyor.
eşinde altyapıda bir bozukluk olduğunu düşünüyorum. o cevaplar, o kaynana, o çat diye gitmeler falan, kendi kaşınmış. görür babayı miyavlamaya başlar kapında. aman Allah korusun. hiççç üzülme... hayatına bak. güzeelll çalış. harika işler çıkart... ;Adama yaptığın masrafların bütün faturalarını bilememnelerini sakla. mallarınıza ihtiyati tedbir kararı koydurt sürprizlerle karşılaşma bu tip şeyleri yapan adam sonra seni kapıya koymalara kalkmasın bir de onunla uğraşma. face book ta bilmem nerede sana hakeret içeren başkalarına göz kırpan ne mesajı varsa hepppsini bir güzel kaydet. sen değerlisin. değerleniyorsun. öpyorum güzel yanaklarından kim bilir neeee güzel sürprizler bekliyordur bu güzel kızı...