adım adım birikim

Geçmiş olsun
Her şeyden önce sağlık, hele bir düzelin tasarruf illaki yapılır

Geçmiş olsun
Her şeyden önce sağlık, hele bir düzelin tasarruf illaki yapılır

Ztn hepsi boyle gunler icin degilmi.
hic dusunmeden istedigim dr a gidebildim, taksi kullanabildim. Gunluk zorunlu harcamalar cebe, saglik on plana su anda.
cok tesekkur ederim sicak su torbasini yapistirdim sirtima yatiyorum insallah yarina biraz gecer..

kızlar selam.. ya pril tablet almıştım indirimden. klasik serisinden. bu akşam ilk defa kullandım. makinanın altında erimemiş halde birazı kalmıştı.. 100 lük paket aldım hemde.. ne yapayım kızlar.. yarım kullansam mı acaba yoksa hiç kullanmasam mı.. bi sürü tablet yazık yaaa nasıl değerlendireyim lütfen bana fikir verin..

Pril öyle maalesef fairy den başkası iyi değil en pahalısıda o ama yapacak birşey yok

bi de iki veya üç günde bir çalışır makina.. yani misafirli günler hariç. ben u tabletleri ne yapacam yaa.. 99 adet var daha ve tasarruf yapmaya alıştığım bu zamanda kıyıpta atamam bunları..

Tablet deterjanları bizim makinede eritmiyor. Hemde hiç bir markayı. Ben prilin sıvı olanını kullanıyorum ve çok memnunum. 1 şişesi neredeyse 1 sene gidiyor. Çok da ekonomik oluyor

• Tablet deterjanları beyazları ve tülleri çamaşır makinesinde yıkarken kullanıyorlar. Memnun olan çok fazla kişi var. Ama ben hiç denemedim.
  • Mutfak dolaplarını sileceğin zaman kaynar suyun içine 2 tane tablet atıp bu su ile silebilirsin. Yağ lekelerini hiç zorlanmadan çıkarıyor.
  • Yine aynı şekilde sıcak suyun içine atıp bu su ile pimapen pencereleri ve kapıları silebilirsin.
  • Malum beyaz halılardaki lekelere parlatıcının iyi geldiğini bilmeyen yok. Ama elde kalan deterjanları değerlendirmek için halılarını silerken yine tablet deterjanı halı şampuanı yerine kullanabilirsin. Özellikle mutfak halısında yağ vs lekeleri için...

Ezerek toz haline getirip deterjan gözüne koyabilirsin. Nemlenmiştir büyük ihtimalle taşlaşıyor o zaman, ezerekde kullanınca aynı deterjan sonuçta

bende annemlerde hep fairy kullanırdık arada da bimdeki tabletlerden gayet iyiydi evlendim pril jel deterjan aldım berbat yıkadı sanırım pril sadece elde yıkamada iyi makinem çok kötü diye üzülmüştüm meğer sıkıntı deterjandaymış fiyatı uygun diye büyük boyda almıştım bitirene kadar çok uğraştım ama 6 ayda bitti çok şükür

hiç sıvı bulaşık deterjanı kullanmadım. bi ara denemek isterim. ama bundan sonra denemek istediğim markaları en küçüğünden alırım faydalı bulursam büyük boya geçiş yaparım inşallah. teşekkürler.

Ezerek toz haline getirip deterjan gözüne koyabilirsin. Nemlenmiştir büyük ihtimalle taşlaşıyor o zaman, ezerekde kullanınca aynı deterjan sonuçta
evet haklısın. hem yarım olarak da kullanabilirim. kullananlar var. ikiye böler ve böldüğümüde ezerek kullanmayı denicem. teşekkürler.

bak sana da jel olan yaramamış. ayy bu bulaşık makinaları ne kadar farklı birbirinden. her marka her deterjanı kaldırmıyor. benim makinam samsung. 3 programlı. bakalım en uygununu bulana kadar deneme yanılma yapacam anlaşılan.. teşekkürler

Geçmiş olsun canım

Canım tableti butun mu koymuştun... Birde yarısını kesip koymayı denesen bi..

Merhaba arkadaşlar ben bir şey sormak istiyorum. Market alış verişi yaparken evde neyden ne kadar stok yapıyorsunuz? Ya da bitmesini bekleyip öyle mi alıyorsunuz? İndirimde diye fazla aldığınız şeyleri nasıl saklıyorsunuz evde?

Ben aylık alışveriş yapıyorum. Evde birşeyler azalmaya başladıysa listeye yazıyorum. Her ay kart kesilince de o listeyle alışveriş yapıyorum. Ay içinde de yumurta yoğurt gibi biten şeyleri almaya gidiyorum.

ben indirimleri takip edemiyorum ama elimde para varsa her zaman büyük alırım beni 3 4 ay idare edebilecek.ama ay sonu sıkışacaksam ve bittiyse uygunundan beni idare edecek kadar alıyorum.

Deterjan, sıvıyağ ve salçayı yaz sonu indirimde bir sene yetecek kadar. stokluyorum. Kışa girerken kuru baklagilleri aynı şekilde alıyorum. Evde 2 kişi olduğumuz için Her baklagilden 2 kg alıyorum.Bizi bütün kış idare ediyor.

Biz de aylık alışveriş yapıyoruz.
Makarna , pirinç, mercimek, yağ v.s bitmeden stokluyorum ben. Yazın pirinç, nohut v.s bözeklenmesin diye buzdolabında tutuyorum.
Kaşar peyniri, sucuk, tereyağını ikişerli alıp birini buzluğa atıyorum.
Bu, elimin altında hep olsun mantığıyla yaptığım bir şey aslında. Doğru mu bilemiyorum. Bitmesini pek beklemiyorum. Bu ay böyle yapmayacağım.
Kağıt havlu, deterjan v.s indirimdeyse muhakkak alıyorum.
İsraf etmiyorum. Benim kıstasım bu.

Bende aylık alış veriş yapıp sonra ufak tefek şeyleri sebze meyve ihtiyaca göre alıyorum. 2 ay önce markette indirimde diye deterjan aldım ki evde vardı zaten. Görevli bu indirim bir daha olmaz dedi gaza geldim. Kullandığım bir deterjan da değildi. Paketi açtığım deterjanlar hala bitmedi dolayısıyla indirimde diye aldığım deterjan evde hala kalabalık yapıyor. Bu durum beni rahatsız ediyor mesela. Stoklarınızı uzun süre saklamak zor olmuyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…