-
- Konu Sahibi Bensendetutuklukaldim
- #1.641
Bende aylık alış veriş yapıp sonra ufak tefek şeyleri sebze meyve ihtiyaca göre alıyorum. 2 ay önce markette indirimde diye deterjan aldım ki evde vardı zaten. Görevli bu indirim bir daha olmaz dedi gaza geldim. Kullandığım bir deterjan da değildi. Paketi açtığım deterjanlar hala bitmedi dolayısıyla indirimde diye aldığım deterjan evde hala kalabalık yapıyor. Bu durum beni rahatsız ediyor mesela. Stoklarınızı uzun süre saklamak zor olmuyor mu
Ben de yarım kullanmama rağmen aynı sıkıntıyı yaşıyordum. Şimdi jel kullanmaya başladım. Çeyrek kullanarak deneyebilirsiniz.kızlar selam.. ya pril tablet almıştım indirimden. klasik serisinden. bu akşam ilk defa kullandım. makinanın altında erimemiş halde birazı kalmıştı.. 100 lük paket aldım hemde.. ne yapayım kızlar.. yarım kullansam mı acaba yoksa hiç kullanmasam mı.. bi sürü tablet yazık yaaa nasıl değerlendireyim lütfen bana fikir verin..
sen hangi markayla aynı sorunu yaşıyorsun, pril mi senin de ??Ben de yarım kullanmama rağmen aynı sıkıntıyı yaşıyordum. Şimdi jel kullanmaya başladım. Çeyrek kullanarak deneyebilirsiniz.
Merhaba arkadaşlar ben bir şey sormak istiyorum. Market alış verişi yaparken evde neyden ne kadar stok yapıyorsunuz? Ya da bitmesini bekleyip öyle mi alıyorsunuz? İndirimde diye fazla aldığınız şeyleri nasıl saklıyorsunuz evde?
Fairy idi sanırım. Prilin tabletini hiç kullanmadım. Şimdi prilin jelini kullanıyorum. Çok memnunum.sen hangi markayla aynı sorunu yaşıyorsun, pril mi senin de ??
bunu ben de merak ediyorum.. bakalım cevaplar ne olacak.kızlar peki çamaşır deterjanı konusunda sizce jel mi yoksa toz deterjanlarımı almak mantıklı jel deterjanları çok uyguna bulabiliyorum ama bu seferde acaba diyorum fiyat performan açısından kazancım olmuyormu siz ne düşünüyorsunuz bu konuda nasıl hareket ediyorsunuz
canım ben beyazlar için toz deterjan kullanıyorum, açık renk ve koyu renkliler için de dıvı deterjan. sıvı deterjanlar çamaşıra daha nazik davranıyor.kızlar peki çamaşır deterjanı konusunda sizce jel mi yoksa toz deterjanlarımı almak mantıklı jel deterjanları çok uyguna bulabiliyorum ama bu seferde acaba diyorum fiyat performan açısından kazancım olmuyormu siz ne düşünüyorsunuz bu konuda nasıl hareket ediyorsunuz
canım ben beyazlar için toz deterjan kullanıyorum, açık renk ve koyu renkliler için de dıvı deterjan. sıvı deterjanlar çamaşıra daha nazik davranıyor.uzun vadede düşünüldüğünde daha kârlı.
omonun beyazlar için toz deterjanını kullanıyorum, sıvısını da denemiştim. ama toz çok daha beyaz ve temiz yapıyor.bende beyazlar da persilin jel deterjanını kullanıyorum ama eşim annem toz deterjan kullanıyordu sanki daha temiz oluyordu filan dedi bi kaç kere bende hatta bi seferinde şiştim iyice aşkım o zaman toplayalım götürelim annen yıkasın dedim
ona öyle dedim ama içimde de bi acaba oluştuannemde astım var diye her türlü renkli-beyaz için jel deterjan kullanırdık öyle alıştım bide tabi fiyat olarak hep daha uygun ve çok daha fazla yıkama adedi oluyor diye
bu arada pril tableti yarım kullandım biraz da elimde ufaladım öyle kullandım. sonuç gayet iyi oldu.. bu tabletler bi sene götürür
Süper.
Hem indirimden dolayı hem de kullanacağın süreden dolayı baya kara geçtin :)bu arada pril tableti yarım kullandım biraz da elimde ufaladım öyle kullandım. sonuç gayet iyi oldu.. bu tabletler bi sene götürür beni :)
ayy evet. iyi oldu.Hem indirimden dolayı hem de kullanacağın süreden dolayı baya kara geçtin :)