- 27 Nisan 2015
- 4.227
- 7.321
-
- Konu Sahibi Bensendetutuklukaldim
- #1.581
Kredi kartına yuklenmemek için cuzdanından çıkarıp evde durabilir 2-3 gun kadar...bakalım kredi kartım evde durduğu zamanlar tepkin ne olacak. Bu arada hoşgeldin canımKilit nokta kredi karti ben kozmetikti kiyafetti hic duramiyorum sadece ben harciyorum bu karti esim karismaz
Kredi kartına yuklenmemek için cuzdanından çıkarıp evde durabilir 2-3 gun kadar...bakalım kredi kartım evde durduğu zamanlar tepkin ne olacak. Bu arada hoşgeldin canım
İlk olarak sigarayı bırakmandan yanayım ama ilk başlarda bu olanaksız hale gelebiliyor... Sarma sigara deneyin bence... Ayda 100-150 lira gibi bir miktarı paket sigaralara vereceğiniz yerde 20 liralık aldığınız tütün sizi baya idare edecektir... Sarma makinesini alıp siz sarın :)Sagol hosbuldum canim aslinda ödemeleri yapinca nakitte azalıyor ya yanimdaki nakiti harcamayayim diyip karttan aliyorum arac bende yakıtı ben alirim genelde bide sigara kullaniyorum hergun olmasada 2 gune 1 paket alirim esim fazla icmez hatta hic icmez arada oyle eserse ama ben iste stres yasayip sigaraya sariliyorum 10 tl oda
Sertlikleri değişiyor.. Siz pitasadaki hafif olanlarından bir deneyin bence Birde tütünler açıkta kaldığı zamanlar sertleşir.. İçen kişiye ağır gelebilir.. Tütün poşetinin ağzı açık olmayacak veya sardığınız sigaralar açıkta kalmayacak kutu içinde kalacak. Tütünün sertleşmesini engeller. :)Esimin kardesi ondan aliyordu ama tütünü cok sertti icemedimkeske 150 200 olsa ben 300.den asagi gitmiyordur herhalde
Yok ben kullanmıyorum... İçen arkadaşlarıma da yanımda içmeyin. Ve yanıma geleceğiniz zaman yakın bir zaman diliminde içmeyin diyen bir insanım. :)Siz kullaniyormusunuz merak ettim de
Sınavlara çalışmak için üyelik iptali yaptırıyorum ama geri gelecemHayırdır canım nereye gidiyorsun
Sınavlara çalışmak için üyelik iptali yaptırıyorum ama geri gelecem
Yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim.
Gelecek yıl bebek düsünmeye başlayacam hayatımı o zamana kadar biraz yoluna koymam gerek.
Eski topikleri yine yazarim gelince de burda paylasırım.
Sagol canim inşallah hepimiz için en güzeli olsun.Hasatvakti allah gönlüne göre versin inşallah hedeflerine çabucak ulaşırsın. Hakkında hayırlısı ne ise o olsun.
hakkında hayırlısını diliyorumSınavlara çalışmak için üyelik iptali yaptırıyorum ama geri gelecem
Gelecek yıl bebek düsünmeye başlayacam hayatımı o zamana kadar biraz yoluna koymam gerek.
Merhaba kizlar bende birikim yapmak istiyorum ama malesf bu konuda biraz savurganlik var gibi kendimden bahsedeyim 6 aylik evliyim 28 yasindayim bankaciyim evimize aylik 4000 kadar para giriyor 1435 tl konut kredimiz var esimin ev pesinati ve askerlik icin kredisi var 800 gibi yapiyor sanirim benimde 5 bin tl bi kredim var aylik 550 ödüyorum bes yapmistim 1 seneyi gecti isveren katkili oldugu icin biraz daha avantajli orda 4 bin kadar birikimim var benim kredi kartim var ayda genelde 700den asagi gelmez faturalari esim ödüyor konut kredisini paylasiyoruz diger borclari herkes kendi ödüyor
Gitmeeee ya biz ozleriz seniSınavlara çalışmak için üyelik iptali yaptırıyorum ama geri gelecem
1435
800
550
700
Bunlar aylık kredi ve kred kartı
Geriye sadece 500 kalıyor
Bununla hem faturalar hem mutfak masrafı hem genel market , temizlik alışverişi vb nasıl yetiriyorsunuz ?