- 17 Eylül 2015
- 5.268
- 6.092
- Konu Sahibi Bensendetutuklukaldim
- #1.561
Vauuuuvvv süperHakimlik savcilik sinavi canim insallah sagol :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vauuuuvvv süperHakimlik savcilik sinavi canim insallah sagol :))
Tamam canımEn iyisi... Kaybetmezsin :)
yazılacak çok şey var ama, siyaset yapmak gerekiyor bu da yasak. hayırlısıOrta ve dar gelirli ailelerinde ev sahibi olmaları içinmiş... Dar gelirliyi bilmem ama orta gelirli için belki bir avantaj olabilir
Pazar uygunmus.bende bayadir gitmiyorum fiyatlardan bihaberim ..Bugün pazara çıktım.
Maydonoz 1 tl
Dereotu 1 tl
Soğan 2 kilo 2 Tl
Patates 3 kilo 3 tl
Lahana 2 tl
Ispanak 1.55 tl
Pırasa 2 tl
Kıvırcık 2.5 tl
Portakal 2 kilo 2.5 tl
Limon 2 tl
Salça 3.25 tl
Tahin 6.95 tl
Toplam 29.75 tl
Kardan dolayı birazcık artmıştı.. Ama şimdi ateşi biraz sönmüş.. Tek karnabaharda geçerli değil sanırım bi baş 4 lira.Pazar uygunmus.bende bayadir gitmiyorum fiyatlardan bihaberim ..
Sağol ablacım ama ne olur ne olmaz olası mayıs hakimlik için yine çalışmaya başladım :))Hasatvakti tebrik ederim canım. Çok sevindim.Hayırlı ugurlu olsun...
@mornergis nice mutlu ve huzurlu yillar diliyorum...
Karnabahari da simdi ntvde izledim çiğ olarak sarimsakli yogurda batirarak yiyin diyordu profesörKardan dolayı birazcık artmıştı.. Ama şimdi ateşi biraz sönmüş.. Tek karnabaharda geçerli değil sanırım bi baş 4 lira.
Pinar pazariniz cok uygunmus allah agiz tadiyla yemek nasip etsinBugün pazara çıktım.
Maydonoz 1 tl
Dereotu 1 tl
Soğan 2 kilo 2 Tl
Patates 3 kilo 3 tl
Lahana 2 tl
Ispanak 1.55 tl
Pırasa 2 tl
Kıvırcık 2.5 tl
Portakal 2 kilo 2.5 tl
Limon 2 tl
Salça 3.25 tl
Tahin 6.95 tl
Toplam 29.75 tl
Karatay mı saraçoğlu mu ne ikisinden biri de diyorduKarnabahari da simdi ntvde izledim çiğ olarak sarimsakli yogurda batirarak yiyin diyordu profesör