- 31 Mart 2015
- 2.898
- 5.627
-
- Konu Sahibi Bensendetutuklukaldim
- #1.541
6 yıldan once de çıkmak isterseniz bırakın devlet katkısını sizin biriktirdiğiniz paradan kesilme yapılır... İyi düşünün derim... Altın ve döviz yaparsanız en azından elinizin altında...BENDE birikim yapmak istiyorum :) kızlar bu bes sistemi vardı ya hani bugün bankaya gittim aylık mesela en düşük 200 öde her ay on sene sonra 24 milyar 300 öde 36 milyar 500 ödersen 60 bin ve devlette katkı yapıyo ve bu dahada artıyo para yani ve emekli oluyomuşsun bana çok mantıklı geldi sizce ?
Canım bu seviyeye çıkacağını kimse bilemez ki... :) zarar etmemişsin ya... Karın az da olsa kar... Allah bereket versinMerhaba
Geçen altın yükseldiğinde 135 tl den bende sattım
Şuan ki durumunu görünce pişman oluyorum
Almak için yine o seviyelere düşmesini bekliyorum
Nice yıllara canım sağlıkla mutlulukla inşallah :))
20 yıl mı? gerildim20 yıl vadeli ev alınabilecekmiş ama bu durum 2 ay surecekmiş.. Şubat ayı başında başlıcakmış mart ayı sonunda bitecekmiş..
Zati altın yapcam canım karar verdim :)6 yıldan once de çıkmak isterseniz bırakın devlet katkısını sizin biriktirdiğiniz paradan kesilme yapılır... İyi düşünün derim... Altın ve döviz yaparsanız en azından elinizin altında...
Orta ve dar gelirli ailelerinde ev sahibi olmaları içinmiş... Dar gelirliyi bilmem ama orta gelirli için belki bir avantaj olabilir20 yıl mı? gerildim
En iyisi... Kaybetmezsin :)Zati altın yapcam canım karar verdim :)
Ne sınavı. ? Gözünüz aydın. SüpersinizKizlar sinavi kazanmisim allahima bin sükür 6 ay calistim emegimi yerde birakmadi.
Şimdi mülakata çalişma zamani